OK je, ob 6h 3 stopinje, zelo nizka oblacnost in vetrc.
Pozeba 2026
-
GrGr
- Kraj: Občina D.Toplice
-
živa
- Kraj: Žiri-NM
Re: Pozeba 2026
Grgr, hvala. torej smo jo zmazali. Ni slane.
bo pa verjetno treba okrepiti rastline z algami ipd.
bo pa verjetno treba okrepiti rastline z algami ipd.
-
Pepe
- Kraj: Štajerska
Na avto so bile šipe rahlo zamrznjene, po visoki travi sledi slane. Vlaga je bila zelo visoka. Najbližja ARSO postaja meni, da je prišlo do +1.
Mislim, da prav velike škode pri meni zaradi te slane ne bo. Pri prejšnji malo pred prvim majem, je sicer osmodilo krompir, kjer se ga je koprena dotikala. Ampak to rastlina hitro reši. Nekaj paprik in paradižnikov je že zunaj. Verjetno bodo paprike precej zastale v rasti.
Mislim, da prav velike škode pri meni zaradi te slane ne bo. Pri prejšnji malo pred prvim majem, je sicer osmodilo krompir, kjer se ga je koprena dotikala. Ampak to rastlina hitro reši. Nekaj paprik in paradižnikov je že zunaj. Verjetno bodo paprike precej zastale v rasti.
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Ob pol dveh ponoči je bilo nebo popolnoma jasno, na gosto posuto z zvezdami - in me je stisnilo: "Slana bo
"
Zjutraj je termometer ns okenski polici kazal malo nad ničlo, na steklu strešnih oken in avtov pa bela prevleka.
Bom videla, koliko je koprena pomagala. In kako je na nepokritem jagodičevju.
Zjutraj je termometer ns okenski polici kazal malo nad ničlo, na steklu strešnih oken in avtov pa bela prevleka.
Bom videla, koliko je koprena pomagala. In kako je na nepokritem jagodičevju.
-
pika99
- Kraj: Ljubljana / dolenjska
-
platar
Algoplasmin uporabljam, škropim v soncu, kot je predlagano, vsaj krompirju na vrtu zelo paše. Uporabljam ga pa kar za vse, kar tisti trenutek pač raste. Solate, plodovke, začimbnice, še marelici sem ga privoščil. Drugače pa obstaja še več teh pripravkov Kelp tonic je eden ali pa kaj od Organic nutrients.