Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik 2015

Odgovori
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

noro ! poklon poklon
Voluhar

Odgovor Napisal/-a Voluhar »

To pa je hitro. Smile Smile Jaz imam tudi dva ploda... Do prve degustacije je še verjetno več kot mesec. Very Happy
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Plamenka, čestitke!
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Hvala! Wink

Voluhar, če bo toplo in sončno, bo verjetno prej.
Voluhar

Odgovor Napisal/-a Voluhar »

Plamenka je napisal/a:
Hvala! Wink

Voluhar, če bo toplo in sončno, bo verjetno prej.

Upam, da bo. Se ga zelo veselim. Smile
robert

Odgovor Napisal/-a robert »

Plamenka,vsaka ti čast,pri meni šele cvetijo.
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Plamenka, vau, ti si ga najbrž še ponoči božala in cartala. Podiraš vse rekorde...._________________Živeti na podeželju je najlepše!
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Plamenka, bravo!

Premikaš mejnike Very Happy Very Happy Very Happy

LP_________________mfranc
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Plamenka in ostali kateri imate podobno velike paradižnika bravo za njih skrb. pri meni so sedaj veliki ene 2o cm, dosti močni, čokati in jih bo potrebno posadit v zemljo. so že več kot 1mesec na zračnem, sončnem in prepišnem ne glede, da je čez noč in zjutraj bilo na začetku samo 3-5 stop čez da 7-10. družbo jima delajo čiliji giant rocoto rdeči in tondo kalabrese. ti malo zaostajajo. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

pajo je napisal/a:
Bicikelj se bo treba za kaka semena jeseni zmeniti.

Ja seveda, ni problema. Feuerwerk je zaenkrat najbolj obetaven. Ni pa noben izrazito zgoden. Pričakujem zrele plodovove nekje v začetku julija.

Ne pa tako kot Plamenka Shocked, bravo! Pri meni je ena bunkica le na Tumbling Tom Red.
Odgovori