Substrat RAMDA-PRO

Odgovori
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Substrat RAMDA-PRO

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Pravkar sem na FB zagledala oglas za profesionalni substrat RAMDA-PRO. Pozna kdo? Predvsem me zanima primerjava s Potgrond H.

PROFESIONALNI SUBSTRAT RAMDA - PO IZJEMNI CENI! 🔥
To ni običajna vrtna zemlja! RAMDA PRO profesionalni substrat 70L je vrhunski substrat za zahtevne vrtnarje, cvetoče rastline, balkonsko cvetje in bujno rast skozi celotno sezono. 🌸🌿
✔️ Odlična zračnost in zadrževanje vlage
✔️ Bogata sestava za močno rast rastlin
✔️ Veliko pakiranje 70L
✔️ Odlično razmerje med kakovostjo in ceno
Če letos želite RES lepe rože in močne rastline, potem je prava zemlja ključ do uspeha. 🌺💪
📍 Na voljo v vrtnih centrih Eurogarden Dobrova pri LJ in Krško ter v spletni trgovini: https://www.eurogarden.eu/.../ramda-pro ... onalni.../
#RAMDA #ProfesionalniSubstrat #Eurogarden #Vrt #Rože #Vrtnarjenje #TopKakovost #Akcija #ZemljaZaRože
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Re: Substrat RAMDA-PRO

Odgovor Napisal/-a muha »

Ne vem, ne poznam.
Na internetu piše, da gre za slovensko znamko, lastnik znamke Rotar d.o.o. Mogoče preizkusiš z eno vrečo.

Ups: ja, znamka slovenska, proizvedeno pa v Nemčiji :? .
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Re: Substrat RAMDA-PRO

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Sva šla z možem v Eurogarden. Prodajalec je ta substrat seveda pohvalil, menda je podoben Podgrond H, na otip je precej prhek. Sva kupila za poskzšnjo, potem sem zagledala še miskantus, ki ga zadnjič niso imeli, pa perlit, pa čaše za pivo, ki sem jih tudi iskala, tako da sva veliko zapravila. :oops: :roll:
Odgovori