Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
ptičja arhitektura - čigava
-
- Site Admin
ptičja arhitektura - čigava
(Prenos iz arhiva)
predlanjski "dvojček". v gnezdu so bili kosi nad vrati na polici vrtne ute. takoj že pri gradnji sem opazila , da leta tja kosovka ali kos ali oba z gradbenim materijal. takoj sem si vzela vse kaj rabim iz hiške in cel mesec nisem odpirala vrat dokler gnezdo ni bilo prazno. opazovala sem tako, da sem se vzpela na lestev na drugem koncu vrta in od daleč spremljala dogodke.
letošnja sodobna verzija, a je žal stanovalce zmotila soseda pri čiščenju.
lpvoda
letošnja sodobna verzija, a je žal stanovalce zmotila soseda pri čiščenju.
lpvoda