Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mali rožni vrt

Moderator: Melona

bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Poklon.....prekrasno._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Garden-ja, lepo! So te veje na zadnji fotki vse od Le Vesuve?
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Melona, cisto vse ne, pri meni je vse divje prepleteno, vecina osrednjih, izostrenih, pa je. Njene veje so dolge in trnate, padajo v naravnih lokih, idealna bi bila za ob kak ribnik ali kip._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Super je, tista prečna, ki gre razcepljeno z desne na levo stran fotke, me muči. Prav umetniško izgleda.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Ja, to je njena rast. Dodaten plus je ta, da so mlade veje, ki takole padajo, skrlatne. Res lepa. Bi si zasluzila en tak polozaj sama zase, res jo vidim ob kakem ribniku._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
rene

Odgovor Napisal/-a rene »

O Garden-ja, zate se je začel najlepši del leta in ti se že v fazi metuljčice, ki leta od cveta do cveta. Drugače ne gre, ko pa je ena lepša od druge.....

Banksia me je pa s svojo gracioznostjo ponovno prevzela. Še toliko bolj, ker na naši klimi lahko samo sanjam o njej.

Še takih sladkorčkov prosim. srce
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Res lepe, ma ne:krasne! Se vidi razlika v klimi, na Goriškem so še vedno samo posamezni cvetovi.Čakam.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Koliko ti jih že cveti! Kakšna razlika teh nekaj km in tvoja lega. Pri meni samo kak posamični cvet.

Z užitkom sem se napasla na teh fotografijah. Mutabilis je sedaj že kar velik, pa tudi ostali primerki kot da tekmujejo. Glej mene, jaz sem tudi zacvetela. Ti začetki imajo poseben čar._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

O,to je pa že kar nekaj cvetov Very Happy ,seveda, glede na to, kar jih še sledi......,komaj čakam,
da bi le vreme bilo bolj prijazno Smile potem, bi bilo tudi pri meni že kaj Wink ,a Tchaikovsky je pa pohitel Shocked
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Lepo za pogledat, ni kaj, sedaj je pa celo pri meni že nekaj popkov... kot bi bile svetlobna leta narazen....
Odgovori