Jaz sem zasledil, da jih nekdo okoli ljubljane prodaja poceni.Višina pa je okoli metra. Sam sem jo večkrat sadil in nazadnje mi je uspelo.Raste izredno počasi.Letos bo 4 leto in je sedaj višine nekje 70-80 cm.Do sedaj še ni rodila, morda bo letos.Se je lepo razširila, v višino pa raste počasi.Priporočam nakup 1m velike sadike, saj si boš prihranil nekaj let.
Tudi letos smo z njim zelo uspešno zdravili boleče grlo. Če kaj priporočam, potem je to ta rastlina.
Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Viburnum opulus - brogovita
Na temle ovinku proti Sorici od križišča Spodnja-Zgornja Sorica, Soriška planina, Podbrdo, iz smeri Zg. - Sp. Sorice proti Podbrdu na desni strani je cel gozd brogovite. Če nadaljuješ pot tam 50 m in približaš desno v gozd, celo vidiš že nekaj rdečečih brogovit. Kaj vse omogoča tehnika.
Zoran ... , hvala za recept. Se da morda narediti shranek po tem postopku tudi brez sladkorja?
Pri meni bo vsak čas cvetela bom poslikala. Velika pa ni kdo ve kaj, no morda meter.
Zoran ... , hvala za recept. Se da morda narediti shranek po tem postopku tudi brez sladkorja?
Pri meni bo vsak čas cvetela bom poslikala. Velika pa ni kdo ve kaj, no morda meter.