Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Rožni raj v Murgrabnu
Moderator: Melona
V teh dneh popravljam moje napake iz prejšnjih let. Kar nekaj vrtnic sem posadila previsoko in se niso prav razrasle. Ob rezanju jih zato dosipavam in popravljam napačne rezi predvsem pri plezalkah. Hmmm, človek se uči dokler živi..._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Hja, kot sem napisala, pri nekaterih previsoko posajene, cepilno mesto nad zemljo in zato niso pognale več kot dve veji. In to je za lepo razvejano plezalko res premalo. Če k temu dodaš še premalo vodoravno vodene veje je rezultat žalosten nadomestek plazalke, brez dovolj glavnih in s premalo stranskimi vejami. _________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Oj 1vrtnica, se mi je kar malo nasmejalo, ko sem brala tole s popravljanjem napak. Jaz mam pri ta prvih bolj problem s pregloboko posajenimi (sem v štartu razmišljala, da bo zaradi mrzlih zim bolje, da so bolj globoko posajene, zdaj pa nekatere mosovke in rugoze odganjajo na vseh možnih koncih ). Pa še po tolikšnem času, jo kje mimo pihnem.
Naslednji teden grem pa tudi jaz v akcijo. Sneg počasi pobira in obrezovat se bo dalo.
Mimogrede a mogoče katera ve kaj je z Ireno? Se nič ne oglasi. Sem ji že tudi mail poslala pa ni odg. ?
Naslednji teden grem pa tudi jaz v akcijo. Sneg počasi pobira in obrezovat se bo dalo.
Mimogrede a mogoče katera ve kaj je z Ireno? Se nič ne oglasi. Sem ji že tudi mail poslala pa ni odg. ?
Rene, te bi ti itak odganjale, razen, ce bi cepljeno mesto pustila nad zemljo.
IrenaKK je ene dva meseca nazaj prevzela novo sluzbo, ki ji verjetno ne da dihat kaj sele cas za forum. Glede na moje izkusnje bo tako se vsaj eno leto. Upam, da jo vrtnice kmalu dobijo nazaj.
1vrtnica, super, da si se lotila zasipavanja golih vratov, bos videla, koliko bolj bodo odganjale._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
IrenaKK je ene dva meseca nazaj prevzela novo sluzbo, ki ji verjetno ne da dihat kaj sele cas za forum. Glede na moje izkusnje bo tako se vsaj eno leto. Upam, da jo vrtnice kmalu dobijo nazaj.
1vrtnica, super, da si se lotila zasipavanja golih vratov, bos videla, koliko bolj bodo odganjale._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...