Ja, bili so po en ali dva v lončku. Posejala sem jih že januarja, ko so vzklili sem jih presejala. Zelo počasi so rastli, nekateri so bili malo pretegnjeni, potem pa kar naenkrat rumeni listi, nato suha stebla in adijo. Kot bi jih nekaj ''spilo''._________________Oreo
Pozdravljeni Pošiljam slikce od hibiskusa, ki mi ga je poslala Darso, te imam pod Darso imenovane. Poslal mi jih je pa tudi Dajmar, ki pa so bili imenovani. Vsi so mi lepo vzklili, lepo rastli in eden od Dajmarja ima popke. Vsi so veliki med 50 in 70 cm. Štiri teglce sem postavila na prosto in so kar malo zabremzali , pa še toča jih je nakljuvala. Imam jih 8 komadov. Ne vem kam bom šla z njimi. Dva najmanjša in najbolj okljuvana bom pustila zunaj, da vidim kaj bo. Ostale bom dala v garažo, kjer je čez zimo 10-13 stopinj. Povejte mi prosim, če prav razmišljam. Hvala za odgovor in lp cinija _________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Wau! Kaj imaš ti to pošlihtano in koliko jih imaš. Povej mi v kako velikih loncih jih imaš, prosim, da vem ali jih moram dat v večje. Hvala za odgovor in lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...