Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik 2015

Odgovori
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

lera, krasno ti vse raste. _________________
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Lera kapo dol, naj ti lepo raste in še lepše okuša. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Punce zlate roke imate, poklon poklon poklon
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
lera

Odgovor Napisal/-a lera »

hvala lepa vsem skupaj se trudimo Very Happy
Juglans imamo tamočno mrežo pa kole na par metrov pa ene petkrat privezano na vsak kol – sadim ga pa tudi tako da ni pregosto ker drugače je to res vse povešeno pa eno leto so mi miške pohrustale cca 10 kg kar iz strokov ga nam še ružt ni bilo treba Twisted Evil skratka koli so plastični tadebela mreža in pa razma med semeni – malo se povesi ampak gre. No če tole ne paše v tole rubriko pa vržte ven._________________lp

Lera
http://lera.moj-album.com
Marjeta

Odgovor Napisal/-a Marjeta »

Lera, čudovito imate urejeno, res se je užitek sprehodit skozi slike v tvojem albumu. Vse pohvale pridnim rokam!
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Joj, kako imate eni vse lepo zrihtano! Very Happy

Jaz sem sadike nakupila prejšnji teden, ker jih kasneje rado zmanjka Rolling Eyes . Saditi na gredo jih imam namen šele konec meseca.

Zdaj pa ne vem, ali jih lahko pustim kar v teh mini lončkih, kakor jih kupiš, ali bi bilo bolje, da bi jih začasno presadila na majhno gredo in pokrila s polivinilom, če bi kazalo na ohladitve? V tem toplem vremenu bi najbrž zdržale celo nepokrite ...

Kdaj jih boste sadili na prosto, ali ste jih mogoče že? Jaz raje počakam na dni po ledenih možeh Rolling Eyes ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Krašovc

Odgovor Napisal/-a Krašovc »

Pozdravljeni!

Sem takorekoč začetnik pri vzgoji sadik doma. Začetek je bil oh in sploh, ko sem pa poslušal nasvete "izurjenih in izkušenih" in jih postavil na premočno sonce, je bilo mojega veselja konec.
Spoštovane ljubiteljice in ljubitelji paradižnikov, ima kdo s primorskega konca, oz. nekje do prestolnice kako sadiko viška, o sortah ne bom utrujal?

LP

Učimo se iz izkušenj,...
robert

Odgovor Napisal/-a robert »

To pa so moji paradižniki,še daleč za vašimi,a se trudimo

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

In daleč pred "našimi" Wink .
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Sem ravno to hotela reči. Prekrasni so!_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Odgovori