Rožni vrt Isabella

Odgovori
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Uau!!! To bo vrt brez primere Shocked Shocked Shocked Res izgleda lepo in kaže koliko truda je vloženega.
Mirosa

Odgovor Napisal/-a Mirosa »

Toliko načrtovanja in dela, to pa je velika ljubezen do vrtnic. Čudovito.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Isaan, temu se pa reče z glavo in srcem delat! Vse čestitke, tole bo pravi rožni park! Občudovanja vredno je že zdaj.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Isaan, koliko prostora, ti pa res grede lahko imenujes sobe, cudovito._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Shocked krasno in vse popedenano,ko se to razraste._________________LP
E.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Tole bo nekoč perfekcija!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
rene

Odgovor Napisal/-a rene »

popoldanski sprehodi začrtani; Isaan čudovito je ... victory
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Issan zelo lepo in učinkovito. čez nekaj let bo to prelepi park. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Velikokrat se peljem mimo tvojih gred vrtnic, sem opazila tudi postavljene loke. Prekrasno je že, kaj šele bo, ko to vse skupaj na polno zraste. Imaš pa srečo, da so okoli tvojega prekrasnega rožnika travniki skoraj kam seže oko._________________Živeti na podeželju je najlepše!
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Tudi pri tebi nastaja pravi čudovit rožnik Isaan!

Zelo sem vesela, da nas je že toliko, ki imamo radi vrtnice in upam, da bomo nekega dne, ko boš pobirala vstopnino, dobile kake klubske kartice ugodnosti.... Very Happy Cool_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Odgovori