Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kuštra

Moderator: Melona

Odgovori
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Ja Melona kar uživaj ob gledanju krasotic
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Neverjetno, da imaš že cvetove.... Super za videti. A upogibanje jih je izčrpalo ali to pomeni, da je boljše, če so upognjene, ker je absolutno več cvetov?
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Upogibanje daje absolutno več cvetov. To jih tudi absolutno izčrpa Wink . Naslednje leto so nekoliko skromnejše, za več let pa nimam izkušenj. Ti drugo leto povem, če bo še kakšna hujša posledica.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Jaz sem tudi nekaterim starim sortam upognila po 1 vejo tako, da testiram, samo galki Belle Isis dve. In se že sedaj vidi, da je upognjena veja res bistveno bolj zelena... Samo zato, da jih to ne bi preveč izčrpalo, sem poskusila samo z eno vejo, ker so še vse relativno mlade.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

O pri tebi pa že kar cveti.Lepe zapeljivke._________________LP
E.
cinija1

Melona ojla
Danes sem ga porezala vse do tam, ko začne poganjati vejice. Takole zgleda:Shrani.si
Shrani.siTa cvet pa malo za poživitev.
lp cinija
Aja, še to:
vse tiste vrhece, kjer je malo lesa še zraven sem napikala v lončke, tako, če me kdo prosi, lahko dam._________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Uporabniški avatar
Melona

Ga bom tudi jaz napikala, ampak moj še cveti.
cinija1

Tvoj je tudi malček kasneje zacvetel. Ko bodo začeli cvetki rjaveti, potem ga pa porežeš.
lp_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Melona blagor tebi in ostalim katerim se že kažejo cvetovi. pri meni v I. je vse še v popkih. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Uporabniški avatar
Melona

Res? Bi mislila, da je v Istri že vse v cvetju.

Crown Princess Margareta se je danes vendarle odprla. Pripisujejo ji čajni vonj. Naj me vrag, če nisem zavohala vanilije! Popkov ima veliko, kakor tudi večina vrtnic. Občutek imam, da me letos čaka ena lepa lepa sezona vonjev in cvetov, veliko radodarnejša kot lanska.

Garden-ja, o redu in podobnih traparijah ... Mutabilis je še taka Wink :

Odgovori