Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moj skalnjak, ženine rože in vse kar leta in lazi naokoli

Odgovori
Uporabniški avatar
lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Krasne slike! Tudi sama sem že opazovala ta pojav, recimo na otoku v Savi, v svetlem gozdu. Neverjetno nežne dekorativne kapljice na čisto navadnem "plevelu", ki bi se lahko kosal tudi s kakšno vrtnico._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Robertino te slike s tem pojavom gutacije so zelo lepe, a ples polževih zaljubljencev ali borba dveh za tretjo so zelo dobre. lpvoda

PS: za boaga milega naredi slike malo manjše. saj me mine gledat in brat če moram stalno šibat miško desno-levo. hvala. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Voda, meni se zdi, da si bomo morali mi, ki imamo majhne ekrane, za boga milega že enkrat večje nabavit. Jaz imam tudi težave, na prenosniku Wink .
Robertino

Odgovor Napisal/-a Robertino »

Bom naslednje slike malo zožal (čeprav nerad) . Te so 1200 pixlov po širini, kar je cca 2/3 od današnjih "običajnih" full HD monitorjev. Rad imam slike čez cel zaslon, da se vidijo tudi podrobnosti, ki se pri manjši sliki rade izgubijo.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Robertino, res je fajn, če so velike. Ampak tudi meni gredo preko zaslona, če ne zmanjšam pisave na 80% - potem pa brati ne morem.

Mislim, da bi pomanjšanje na 1024 pixlov ustrezalo tako tebi, kot nam.

Vsem, ki boste kadarkoli imeli težave gledati prevelike slike: pomanjšajte vse skupaj s pritiskom na tipko Ctrl in istočasno - . Je pa to samo izhod v sili, ker se s tem pisava pomanjša do neberljivosti.
voda

Melona a misliš cinemascope, pa še od spredaj na začetku naj zaruje mogočna glava leva kot nekoč v kinu. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Robertino

Odgovor Napisal/-a Robertino »

Evo, vse slike v tej temi sem spravil na širino 1000 pixlov. Wink
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Too! Hvala Very Happy .
voda

Robertino, če hočem pogledati tvoje slike še vedno vrtim miško v desno , enako za tekst. mogoče res malo manka pa bi bilo OK. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Voda Laughing !
Odgovori