Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kdo mi je podaril vrtnici?

Moderator: Melona

crtj-admin
Site Admin

Kdo mi je podaril vrtnici?

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Uporabniški avatar
Peter

Odgovor Napisal/-a Peter »

Pozdravljeni.
Že kar dolgo nazaj mi je nekdo podaril vrtnici hippolyte jamain in tuscany superb.
Trenutno obe cvetita in me zanima, če je mogoče prišlo do napake pri pisanju imen, ker zgledata obe isti, obe hippolyte jamain. Ali mogoče doma delamo kaj narobe in tuscany superb ne razvije prave temnejše barve?

L.p.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Tuscany Superb verjetno jaz. Postaj fotko, da vidim.
Ampak imena ti nisem nikamor napisala, sem ti samo povedala, da je to to._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Uporabniški avatar
Peter

Vrtnici sta v vrtu od tašče in imeni sem dobil takrat zraven vrtnic. Na listkih je bila moja pisava.

Garden-ja

To prav gotovo ni tuscany superb. Pa tudi ne verjamem, da bi tista, ki sem ti jo dala, bila ze taka, ker sem ti dala en mini koreninski odganjek._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Uporabniški avatar
Peter

Jaz se ne spomnim vsega, vem pa, da vrtnici sta bili dve. nista bili namenjeni meni in ne vem zakaj sem se sploh pustil prepričat, da jih vzamem, ker sam nisem ljubitelj rož. Spomnim se samo, da sem rekel naj bo, bom pa jaz vzel za taščo in, da sem si napisal imeni po nareku. imeni nista izmišljeni in nisem niti siguren, da sta tvoji. Je pa kot si rekla, bila sta dva koreninska odganjka. Je pa to vsaj 2 leti nazaj, če ne že tri. Mogoče zgleda vrtnica velika, ampak ni. Ne vem, če ima pol metra vse skupaj.
Lahko pa premerim in še 1x poslikam bolj od blizu?
Kdo pa bi lahko še prinesel vrtnici v Izolo, pa, da bi vedel imeni, ki sem si jih napisal?
Garden-ja, imaš tudi drugo zgoraj omenjeno doma, pa da si delila poganjke v Izoli?
Garden-ja

Saj to mi je cudno, ker jaz Hippolyte Jamain sploh nimam. Vem pa, da sem enkrat prinesla odganjke Tuscany Superb. Pa zagotovo ne tri leta nazaj ampak na predprejsnjem srecanju. Tri leta nazaj moje galke se niso odganjale.

No, me pa veseli, da z majhnega odganjka dobimo tako lepo rastlino.

Ja, lahko poslikas boljse cvet pa grem pogledat, se bolje pa je, ce ga prineses mimo.

Pa upam, da ti vrtnica ni odvec. Wink_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Garden-ja

Kasneje padlo na misel... imam Hipollyte, galko, ampak tale na tvoji sliki ni podobna galki, listi so presvetli in drugacni in cvet je prevelik, zato mi zveza ni prisla takoj na misel._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
kate

Odgovor Napisal/-a kate »

Ooo, zdaj pa že mene firbec matra. Katera vrtnica pa potem je?
Imam zelo rada detektivke. Very Happy
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Garden-ja, a ni ta HP?

http://www.helpmefind.com/rose/l.php?l=2.19637_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Odgovori