Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Ukrainan noodles - visok

crtj-admin
Site Admin

Ukrainan noodles - visok

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Ukrainan noodles - stara ukrajinska sorta maslenega fižola, roden, dober, okusen. Na sliki samo dve rastlini.

brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

AA, krasen fižol. Kdaj pa rodi? In ali postopoma, ali ves naenkrat?_________________naredimo svet lepši
Aye-Aye

Se mi zdi da je bil kar zgoden, zori pa približno naenkrat, vseeno postopoma. Lani sem pozno sejala, tako da ne vem kako je z nastavljanjem novih cvetov.
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Kdo je tebe pra-lišček plavati učil,
da si preplaval tisto reko,
in se v naših krajih naselil.

Juglans prosto po Predinu
Aye-Aye

Laughing juglans, lepo, si pesniško razpoložen. Verjetno ti gre sejanje dobro od rok. Smile Morda res spominja na liščka a slikala sem zvečer, tako je zelo pordečel, tale slika je bolj merodajna.
Odgovori