Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Prvi cvetovi v letu 2013

Moderator: Melona

Odgovori
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

mmmm, zelo prijetno, kar pojedel bi jo, na maline Cool , prav zaradi tvojega priporočila sem jo vzela in hvala ti Very Happy victory
Furman

Odgovor Napisal/-a Furman »

Ja NewYorker je krasen, na moje veselje še nikoli šprican pa vseeno zdrav. Živale? Dva sem dal na avatar, največja frajerja pri hiši maček Nace in Westy Lucky. Tu sta očitno neko moško debato imela. Laughing_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Po današnjem dežju

Jude the Obscure
Nazadnje urejal/a tjesih 25 Jun 2013 21:47; skupaj popravljeno 1 krat
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

tjesih je Jude de Obscure angležinja?_________________
orhy

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
orhy

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
orhy

Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Orhy, še kakšno besedo o tem, kaj si zalepila? Wink_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
orhy

Garden-ja, ne vem imena. Mi lahko ti kaj pomagaš, prosim ? Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Orhy... žal, čisto premalo podatkov za identifikacijo._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Odgovori