Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Ročne pršilke
-
- Site Admin
Ročne pršilke
(Prenos iz arhiva)
Danes sem v Evrogardnu nabavila rezervno pršilko SOLO .
Ta izvedba mi je tako všeč, da mi ni bilo žal dati zanjo 19,90 €. Je edina ročna škropilka, kar jih poznam, da je z njo moč brez posebnih akrobacij škropiti liste tudi od spodaj, ker ima vertikalno nastavljivo šobo Zanimivost: cena je enaka na e-bayu in v trgovinah.
V slovenskem prevodu ni nič napisanega o garanciji, v nemškem opisu je pa omenjena dvoletna garancija in kot sem razumela je tudi možnost nakupa rezervnih del(č)kov, če se ti kaj pofiži po lastni nerodnosti. Ta, ki jo uporabljam sedaj in še deluje, je bila v pogosti uporabi najmanj 3 leta. Točnega datuma nakupa se več ne spomnim.
Še nekaj slik:
Nazadnje urejal/a muha 14 Maj 2015 11:04; skupaj popravljeno 2 krat
Ta izvedba mi je tako všeč, da mi ni bilo žal dati zanjo 19,90 €. Je edina ročna škropilka, kar jih poznam, da je z njo moč brez posebnih akrobacij škropiti liste tudi od spodaj, ker ima vertikalno nastavljivo šobo Zanimivost: cena je enaka na e-bayu in v trgovinah.
V slovenskem prevodu ni nič napisanega o garanciji, v nemškem opisu je pa omenjena dvoletna garancija in kot sem razumela je tudi možnost nakupa rezervnih del(č)kov, če se ti kaj pofiži po lastni nerodnosti. Ta, ki jo uporabljam sedaj in še deluje, je bila v pogosti uporabi najmanj 3 leta. Točnega datuma nakupa se več ne spomnim.
Še nekaj slik:
Nazadnje urejal/a muha 14 Maj 2015 11:04; skupaj popravljeno 2 krat
zelo dobra, ker lahko špricaš kamor želiš. predvsem je nehal biti problem za špricanje od spodaj navzgor. cene se ne spomnim. spomnim se samo to, da sem vzela cenejšo, ker ni imela priloženo vrvico za čez rame. doma sem dodala eno "gurtnico z manjšimi prijamalkami". deluje in funkcionira kot tista katera je bila dražja samo zaradi te "gurtnice". lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Sem jo že hvalil in jo ne morem prehvaliti - precizna in robustna, leta in leta deluje. Samo tisti rdeči knofek, za špricanje, pa je filigranski in sem ga na eni že odlomil . Je pa še vedno funkcionalana, kljub temu!
Voda, sem že iskal kakšno večjo; se mi zdi da se dobijo samo 1 L in 2 litra.
kakšna 5 L bi mi prav prišla; se dobi kje drugje?
LP_________________mfranc
Voda, sem že iskal kakšno večjo; se mi zdi da se dobijo samo 1 L in 2 litra.
kakšna 5 L bi mi prav prišla; se dobi kje drugje?
LP_________________mfranc
mfranc, 5 litrske so pa že nahrbtne, s cevko. Nekaj takega.
Ročna škropilka za 1,5 litra je tudi v Merkurju.Cca 15€ .
Imajo pa tudi večje ._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Imajo pa tudi večje ._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/