Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Prvi cvetovi 2015

Moderator: Melona

Odgovori
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Ja Tanja TT res sem pa tja kašen cvetek Laughing .Ampak saj vem,če jih pri tebi ni par sto ni še nič Very Happy .Spet si vse spedenala v nulo,krasne._________________LP
E.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Tanja, o, saj so začele, tiste neobjedene in tiste, ki so kak popek ali dva ohranile. Potaknjenci rastejo, so ozelenjeni, jih ujčkam. Iz štrcljev pa rasejo novi poganjki, presenetljivo, mati Narava bo pomagala.._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

waw, zelo lepe. lpvoda

PS: punce in fantje a bi mogoče tudi pri tej strani malo uredile vilikost slik in dolžino teksta. verjemite, da je izredno neprijetno za ogled in branje. hvala_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Tanja, veličastna je prva!
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Vsak dan je veliko novega Very Happy Very Happy

letošnja in prvi cvet Biedermeyer

Geof hamilton

vsem dobro znani Pierre

Young Lycidas

Chipendale

Constance spry

malo panorame MME de sevigne in Crimson glory v ozadju

A shropshire lad

Avgusta louise
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Tanja, prelepe so! Pa tisti zid zraven, pravljično!
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

TanjaTT zelooo lepo, kombinacije, zid in pravzaprav vse kaj si nam pokazala. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Krasno, Biedermeier garten tudi jaz čakam na prvi cvet, a to je enaka? Ker tvoj je res fantastičen cvet. Kako pa kaj ramblerji, so ti že čisto prerasli vse opore? Laughing
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Melona Voda, hvala,kombinacij bo še kar nekaj Laughing ,tudi z tvojo nigelo Wink
Issan,ramblerji so kar zrasli, skoraj vsi so prerasli 2 in več m kole,skoraj odcvetel je Futtacker sc.,drugi bodo kmalu, npr Geshwindove ..., v redu so in zadovoljna sem, da sem jih tam posadila, ker zaokrožijo vse skupaj.
MOJca

Odgovor Napisal/-a MOJca »

Ooooo Tanja TT, tvoje vrtnice so krasne kot vedno. Za enkrat si bom pasla oči na tvojih fotografijah. Saj veš, pri meni je časovni zamik Laughing_________________The fragrance always remains on the hand that gives the rose. – Gandhi
Odgovori