Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Skupno narocilo klematisov za k vrtnicam

Moderator: Melona

Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

The best. Sem upala, da boš to napisala... Sem ga namreč naročila in sumila, da bi lahko bil ta... Sedaj sem še bolj zadovoljna.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Isaan, upam, da me pošiljka ne prehiti! In tebe tvoja, heheh_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Bobolino, ne, enega majhnega sem vzela namesto enega, ki je zmanjkal, Baby White, ostali pa so v seznamu par strani nazaj.
Se bom narocala ampak vec nobenega modrega ali viola. Very Happy_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Isaan

Haha Bobolino... mislim, da bomo jutri dobile klematise, sporočim tekom dneva, če bodo pripeljali. Res upam, da bo najprej skupna pošiljka, potem moja Wink
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Klematise sem že posadila. Tisti vijola je bil na sliki moder, pa je bila izgleda slika slaba. Kombinirala sem ga z Mary Rose, kjer je z druge strani tudi že en vijola klematis.

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Zelo lepe Clematise imaš, Poezija. Ampak tale radovedna dolgodlaka lepotica jih pa prekaša.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

To so pa res lepi! Da ne govorim o muci Smile Moj mačkon bi bil navdušen...
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Joj, pa še trikolorka je. Zasenči lepoto klematisov. Pa so že oni prekrasni._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Isaan

Drage moje dame!

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

In še moj izbor, dva moram sicer še najti...

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

Sedaj jih bo pa treba razporediti, takoj ne morem, ker imam nekaj nujnega. Ko bom gotova, vam sporočim, da se potem zmenimo za naprej.
Bom danes obljubim, oz. vsaj potrudila se bom...
venus

Odgovor Napisal/-a venus »

Juhu! Laughing
Odgovori