Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Viola - vijolica

crtj-admin
Site Admin

Viola - vijolica

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

OPIS

Pred leti sem dobila en sam šopek. Sedaj so se na veliko razmnožile, pravzaprav kar preveč in jih moram občasno pošteno razredčiti.

Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha

Cveti nekoliko kasneje, listje pa po cvetenju ne propade. Obdrži se in obnavlja vse leto do jeseni.
Nazadnje urejal/a muha 27 Dec 2018 13:35; skupaj popravljeno 1 krat
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Letošnja posnetka:

Rastejo v delni senci - osončene so od jutra do 15. ure

Sedajle že kar malo odcvetajo. Računam, do bodo zdržale morda še 2 tedna, listje bo ostalo do zime.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Zelo lepe so in tako neobičajno bele Smile

(a se na drugi sliki zgoraj v kotu skriva smrdljička? menda je dobra soseda vrtninam in še posebej paradižniku, jaz bimbo sem v svojem neredu izgubila nabrana semena)
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Ne, ni smrdlička, je ena druga krvomočnica, smrdlička ima bolj deljene lsite, vsaj 2, če ne 3x deljene.
figula

hvala metuljc Smile , pa menda se še od ene sorodnice razlikuje tudi po dlakavosti ... sem pozabila Embarassed grem pogledat če imamo na Gartlcu temo zanjo
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

figula, tisto je kar gojena krvomočnica. Smrdljičke imam pa tudi - drugje, kot plevel Rolling Eyes .
figula

o, ti pridem ob priliki "oplet" Laughing Laughing
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Bolj se ti bo splačalo zapeljat do javrgarja. Domnevam, da ima letos enako letino Laughing Laughing .
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Takole pa cvetijo moje vijolice pofotkano danes 7.11.2015._________________
Odgovori