Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kdo mi je podaril vrtnici?

Moderator: Melona

Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Ja, saj pravim, da Hippolyte Jamain sploh nimam.
Imam Hippolyte, ki pa je galka, in ne hibridna ponavljalka._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Uporabniški avatar
Peter

Odgovor Napisal/-a Peter »

Žal je to samo ena od dveh, ker druga je odcvetela in bo potrebno počakat kakšen dan, da zacvetijo drugi popki.
Višina grma 40cm.

P.s.
Slike so narejene bolj pozno, brez sonca in s telefomom. Če niso dovolj kvalitetne bo treba počakat dan in uporabit fotoaparat.
P.s.2

Garden-ja
Seveda mi niso odveč, vsaj dokler ne jemljejo prostor mojim rastlinam. Wink Vrtnice se nahajajo v zgornjem vrtu, kjer prevladujejo rože v domeni tašče. z vrtnico je zelo vesela in se priporoča še za kakšno. Smile

L.p.
Nazadnje urejal/a Peter 14 Maj 2015 20:50; skupaj popravljeno 1 krat
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Prekrasna je._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Garden-ja

Kar lahko zagotovo recem je to, da definitivno ni Tuscany Superb._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Uporabniški avatar
Peter

Odgovor Napisal/-a Peter »

Kaj pa Hippolyte Jamain?
Garden-ja

Ne vem, je ne poznam v zivo._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Odgovori