Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Skupno narocilo klematisov za k vrtnicam

Moderator: Melona

Odgovori
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

O, kako že krasne rastline !Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

lepi Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Isaan, kateri je zadnji desno?

Le glejte, da boste vse svoje cvetoce poslikale, da lahko vidimo, kaksni so v resnici._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Garden-ja, tisti je Belle of Taranaki- ti imaš enega podobnega...že od prej posajenega.

Tako vsi so razdeljeni, bom kar tu napisala, da ne pišem vsaki posebej.

Silva30 ti prideš iskat zase, za Venus, Pepo.
Bobolino pride iskat zase, kasneje...

Sončna zate bom pustila pri Moei, je iz Lj in boš šla iskat k njej, ko ti bo odgovarjalo. Samo ravno jutri ni nobene poti v Lj, tako, da naslednji teden. Če bo kakšna sprememba, takoj sporočim.

Simicitane, pride iskat prijateljica.

Rene dobi v soboto.

Potrdite mi, če se vse s tem strinjate, upam, da nisem katere izpustila...
Pri klematisih je bilo vse tako kot mora biti...številčno in po imenih.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Isaan, saj zato vprasam, ker deluje kot moj. Zgleda, da bo potrebno tudi clematisom oznacevati imena. Laughing_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
venus

Odgovor Napisal/-a venus »

Isaan, koliko kilometrov je do tebe od avtoceste? Razmisljam, da bi v soboto dopoldne sama prisla po njih, ce bos ti doma in pri volji, da mi jih predas. Lp Darja
pepa6

Odgovor Napisal/-a pepa6 »

Jaz jih lahko prevzamem v ponedeljek dopoldan,in mi je vseeno katera jih bo prevzela zame.
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

uhuhu kakšne lepote Smile bravo za nakup!!_________________sonček je in .....
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Venus dobrodošla, z avtoceste ni daleč, pa tudi enostavno za najti. Če se odločiš, da prideš mi na zs napiši, da ti dam napotke.

Tudi jaz sem razmišljala, da ne bi bilo slabo imeti tablice zraven... Upam, da Irenina proizvodnja ne bo zamrla...
venus

Odgovor Napisal/-a venus »

Isaan hvala. Bom jutri videla, kaksno bo vreme. Ce ne bo prevec dezevalo, pridem. Sem malo pogledala na karto in sem tudi jaz ugotovila, da si ob glavni cesti.
Te poklicem in se dogovoriva.
Lp Darja
Odgovori