Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mali rožnik

Moderator: Melona

geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

O sosed lepo.da si se ponovno oglasil.Pri tebi že lepo cvetijo in tvoje slike so vrhunske.Moj fotoaparat je za v smeti,letos sploh ne morem niti ene spodobne slike skupi spravt.
Čudovita je tvoja Malmasonka,moja se noče in noče odpret in tudi jaz sem danes dočakala prva dva cvetova souvenir du Dr.Jamain prelepa tako kot tvoja.Ja in tista tretja z vrha je neverjetno fotogenična Confused_________________LP
E.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Imaš čudovit izbor kraljic vrta! In s tvojim aparatom izvabiš še več od več!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Res imeniten izbor, posebna barva je Snazzee, lepa. Ampaj slika ptička je neverjetno precizna. Lepe fotografije.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

hejhej, lepe vrtnice in ni drugega kot da nastanejo lepe fotke (pa ne pri vseh). lepo in lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

Tudi tale mavrica mi pogrela večer Smile!_________________sonček je in .....
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Pričaral si nam vse razen vonja. Še zrak se mi zdi, da je mogoče zaznati. Vrtnice v top formi, tako tiste nežne, kot tudi bolj udarne barve.
Samo za uživat..._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Spet te tvoje fotke in seveda vrtnice tudi, oboje je lepo, kaj lepo fenomenalno...
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Čudovite vrtnice in čudovite fotografije.
filifero

Odgovor Napisal/-a filifero »

Krasne vrtnice. Fotke res hude. Souvenir de la Malmaison Shocked
Ti se vsako lepo tako lepo otpre?
rene

Odgovor Napisal/-a rene »

Slike za v katalog in na etikete vrtnic. Jamain in Ebb Tide, kot bi ju gledal v naravi - tako čiste in močne barve.

Pa tista zadnja rožica, ima tudi ime? Wink
Odgovori