Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Ročne pršilke
Mfranc, ne tako majhne. ima če se ne motim 3 ali 5 litrsko. (evrogarden) ta trgovina je res odlično založena. ne reklamiram apak povem po resnici. cena 15 ali 20 e, ker ni imela štrikca je bila zato ceneje za 10 e od iste sa štrikcem. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
V Hoferju bodo imeli koplet razpršilk ,
od 18.05.2015
cena za komplet 9,99€
idealen za nego rastlin, npr. gnojenje, škropljenje z zaščitnimi sredstvi in sredstvi proti plevelu ipd.
3-l razpršilnik: medeninasta pršna cev in šoba, nastavljiva nosilna jermena, vključno s cevjo, in
2-l razpršilnik: nastavljiva medeninasta šoba, s črpalnim mehanizmom_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
od 18.05.2015
cena za komplet 9,99€
idealen za nego rastlin, npr. gnojenje, škropljenje z zaščitnimi sredstvi in sredstvi proti plevelu ipd.
3-l razpršilnik: medeninasta pršna cev in šoba, nastavljiva nosilna jermena, vključno s cevjo, in
2-l razpršilnik: nastavljiva medeninasta šoba, s črpalnim mehanizmom_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
muha, si že delala reklamo za tole pršilko in seveda sem jo takrat kupila in bila do lani zelo zadovoljna z njo, res odlična zadeva. Zraven sem vzela še daljšo cevko. Super. Povsod sem prišla zraven. In zdaj se je pokvarila, nekako ne dovoli več, da se naredi tlak, kot bi puščala.
Sem zato lani v akciji kupila na hitro tole iz Hoferja, pa ni to to. Ko se enkrat razvadiš gre težko nazaj.
Sem zato lani v akciji kupila na hitro tole iz Hoferja, pa ni to to. Ko se enkrat razvadiš gre težko nazaj.
moja je popolnoma drugačna, (jutri poiščem) višja je, ima šprico na cevi-podaljšek katero sproti obračaš in usmerjaš kmor hočeš in tudi nastavljaš jakost špricanja. zaradi tega se ni potrebno sklanjat niti fizično obračat čaško kot verjetno pri tvoji muha. lpvoda
pS: model solo 408 - 5litrov_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
pS: model solo 408 - 5litrov_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Nova spoznanja - po obisku Podsmreke.
Danes sem bil tam, da kupim 5 litrsko SOLO škropilnico. Sem jo že imel v roki, nakar sem bil prijazno opozorjen, da je iz ranga zelenih škropilnic, in ima pritisk 2 bara. Kar je res malo za kvalitetno razpršitev škropiva.
Do naslednjega tedna mi zrihtajo 5 L iz rdeče serije, dela na 3. barih pritiska.
Huh, skoraj enkrat dražja, ampak meni se zdi bolj važna kvaliteta škropljenja.
Mimogrede, te litrske in dvolitrske, ki jih uporabljamo so iz rdeče linije.
LP_________________mfranc
Danes sem bil tam, da kupim 5 litrsko SOLO škropilnico. Sem jo že imel v roki, nakar sem bil prijazno opozorjen, da je iz ranga zelenih škropilnic, in ima pritisk 2 bara. Kar je res malo za kvalitetno razpršitev škropiva.
Do naslednjega tedna mi zrihtajo 5 L iz rdeče serije, dela na 3. barih pritiska.
Huh, skoraj enkrat dražja, ampak meni se zdi bolj važna kvaliteta škropljenja.
Mimogrede, te litrske in dvolitrske, ki jih uporabljamo so iz rdeče linije.
LP_________________mfranc