Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Sejančkom nisem posvetila posebne pozornosti. Nekaj novih sem samo presadila v lončke. Samo štiri lanske sejančke se splača obdržati. Ostali so pa bolj revni. Sicer so pa rasli na gredi v težkih razmerah.
Arena sem danes vidla,da imaš Variegato di Bologna in bi te prosila,če mi lahko poveš kako se obnaša.Predvsem me zanima ali jo vzgajaš kot plezalko,koliko je zrasla v višino in na splošno karakteristike?Naročila sem jo namesto Weller burbon,ki že dve leti ni dala nič od sebe in si ne zasluži tega mesta,ki sem ji ga namenila ._________________LP E.
Joj kako lepo! Koliko prostorra imajo vrtnice pri tebi. Lepo imaš urejeno. Naj vse lepo raste in lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...