Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Pepin rožnik

Moderator: Melona

Odgovori
pepa6

Odgovor Napisal/-a pepa6 »

Princess of Wales

Mary rose
pepa6

Nostalgia
Nazadnje urejal/a pepa6 05 Maj 2014 14:15; skupaj popravljeno 1 krat
pepa6

Blue for you
pepa6

Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Pepa6, katera je tista vrtnica na drugi sliki - grm desno je to tudi Blue for you? Če je ali pa ni ga prosim slikaj še od blizu in povej kaj od njega._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Pepa, ali ti cveti še kaj s tvojega seznama? Sploh vsak posnetek starinskih vrtnic bo dobrodošel Razz
Sončna

Pepa, a si letos kaj poslikala? Lepo bi bilo videti vrtnice s tvojega seznama, ker imaš kar nekaj godovinskih, ki bi jih rada videla.
pepa6

Poezija,Blue for you je.Zal nisem vec slik naredila,ni bilo casa.Trenutno mi se cveti Tantavova Harlekin,nekaj cajevk in anglezinj.Je pa tako,da sem po porodniski delala 5 tednov zjutraj,z 1.11 pa grem v turnus in bom skoraj non stop v sluzbi.Sicer pa sem na mesta kjer so bile posajene plezalke-new dawn,ash wednesday,don jua,isac pereire in se nekatere neuspele vrtnice nadomestila z cesarjem,bleu magento,giardino,polka,parade in novimi hibridnimi cajevkami.
Sončna

pepa, zakaj pa si plezalke nadomestila tako hitro?
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Jaz pa pogrešam kakšno slikco iz tako velikega seznama, nekaj se verjetno najde Question
Odgovori