Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Pozdravljeni. Znanca zanima kje se dobi semena ali gomolje?
Jah, kaj naj rečem, .... od znancev, ki to imajo, .... in ste/so si dovolj blizu, da je izvedljiva predaja. V prodaji ga še nisem videl, ne vem pa kako je v Italiji.
Jih imam še nekaj viška, vendar sva tako lepo oddaljena eden od drugega.
Tudi jaz sem letos prišel do različnih gomoljev, tudi yucon. pa kitajsko artičoko in še par. Bom pa sedaj ven posadil, pa da vidim. bojim se voluharja, morda bom dal nekaj v mreže!
Nekaj ga moram pa še pojesti, sem dobil za probat.
LP_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
Škoda malo si zamudil, sem vsake 14 dni na onem koncu, no MB. Zdaj ne bom več do jeseni. Morda pa se javi kdo za poštarja, če ne pa kaj drugega pogruntava.
Hoj, no, pa saj imamo pošto, daš v škatlo in je. Pa pametno je poslati na začetku tedna, vsaj na podeželju v soboto sploh ni nobene, niti priporočene, dostave.
Nimam dobrih izkušen s pošiljanjem mladih rastlin, saj na pošti kar mečejo vse naokoli. In ravno pri yaconu zelo slabe, saj so rastline zelo krhke in se hitro odlomijo. Šele v tretje sem imela srečo, ko sem jih naročevala, da rastlinica ni bila polomljena. Zato jih raje pošiljam samo v mirujočem stanju, preden začnejo odganjat. Robert, če želiš lahko vseeno probava.
Pri nas poštar ponavadi tudi ob petkih ne nosi več, ob sobotah pa sploh ne.