Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Marijin rožnik

Moderator: Melona

Odgovori
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Zelo lep rožnik in kako lepo vse skupaj dopolnjuje veliko sivke. up_________________
silva30

Odgovor Napisal/-a silva30 »

Orhy hvala.

Sivke je samo en grmiček, več je mačje mete.
filifero

Odgovor Napisal/-a filifero »

Krasne! Smile
Silva, mi lahko poves kaj vec o ramblerju May Queen? Zelo lepa oblika cvetov in cudovita brava.
silva30

Rambler May Queen cveti samo enkrat. Takrat pa zelo obilno, tudi moja, ki je še dokaj mlada.Cvetenje traja dva do tri tedne. Cvet je velik v premeru do 6cm. Vonj je prijeten, nežen, ga ne znam opisat. Zdrava vrtnica, včasih jo napadejo uši. Rabi pa veliko prostora tudi v širino. Na to nisem bila pozorna in bom morala neka nižjih vrtnic iz te grede prestaviti.
filifero

Odgovor Napisal/-a filifero »

Hvala!
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Silva 30 hvala za odgovore, tudi ob mojem drogu si zelim May Queen. Pa se ze veselim tvojih letosnjih utrinkov.
Do maja ti bo gotovo uspelo nastudirati fotoaparat Wink
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Kakšno ja kaj stanje s fotoaparatom Wink ? Čakamo slikce...
silva30

Tudi moje so zacvetele.

Crimson Glory cl.

sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, katerega sem odstranila - uredila muha - 2 fotografiji

Luise Oider

sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, katerega sem odstranila - uredila muha

Boule De Neigre

sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, katerega sem odstranila - uredila muha
silva30

Cvetovi žal niso popolni, tole hladno deževno obdobje jim dela škodo.

La Reine Victoria

Mme. Pierre Oger

Cornelia

sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, katerega sem odstranila - uredila muha - 2 fotografiji
silva30

Buff Beauty

Odgovori