Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Marijin rožnik

Moderator: Melona

Odgovori
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Čudovite so. V nedeljo sem se peljala mimo in radovedno stegovala vrat, ampak takole mimobežno malo vidiš Embarassed .lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Lepo,da si se ponovno oglasila Very Happy .Krasne so tvoje lepotice in kar še kaj nam naloži saj imaš kar obsežen seznam._________________LP
E.
silva30

Odgovor Napisal/-a silva30 »

Hvala, bom pa še naložila zvečer. Sem več poslikala pa nalaganje gre zelo počasi. Razcvet pa se je komaj začel, angležinje so še v popkih, tu pa tam kakšen posamezen cvet.
silva30

stara postaja je napisal/a:
Čudovite so. V nedeljo sem se peljala mimo in radovedno stegovala vrat, ampak takole mimobežno malo vidiš Embarassed .lp

Ja s ceste se trenutno bolj malo vidi, pred hišo so angležinje, ki pa še ne cvetijo.
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Silva, lepe lepe vse tvoje vrtnice. Tudi jaz sem vesela, da si se spet oglasila.
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Silva krasne so, tista rdeča je meni najlepša,...lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Krasni začetki, za Crimson Gl. krasna opora, kako izvirno, lepe slike._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Ma če je kaj lepšega kot vrtnica na lesu! Krasne so, Silva!
silva30

No pa nadaljujmo

Marie de Blois

sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, katerega sem odstranila - uredila muha

Robert Leopold edini popek, ki je so ga zgrešile srne

sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, katerega sem odstranila - uredila muha

Blanche De Belgique

sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, katerega sem odstranila - uredila muha - 2 fotografiji

Ursa letos samo ovohava cvetove, lani jih je veselo uničevala.

silva30

Ruskin

Vivid

Sarah Van Fleet

Odgovori