Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Marijin rožnik

Moderator: Melona

Odgovori
silva30

Odgovor Napisal/-a silva30 »

Počasi začenja z rzcvetom

May Queen

sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, katerega sem odstranila - uredila muha - 2 fotografiji

Za polni razcvet še malo manjka

Mme. Isac Pereire

sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, katerega sem odstranila - uredila muha - 3 fotografije
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

A ti si tudi imela nepovabljene goste??? Crying or Very sad Ampak kljub temu ti cvetov ne bo manjkalo, kakor vidim. May Quenn pa je prava kraljica ni kaj, kakšna masa... Upam, da bo šla moja tudi po njenih stopinjah, prostora ima dovolj...
Še to, mačja meta cveti, sivke rastejo...
silva30

Ja tudi pri meni so bile srne na zajtrku. Vendar škoda ni tako velika, kot lani. Letos k temu pripomore naša psica, jih hitro prežene z lajanjem. Wink
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Same lepotice Very Happy Very Happy Very Happy
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Silva, lepotice so, res!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Res so lepe.
Točno, pes je dobra obramba pred srnami.
silva30

Zdaj pa gremo na polno Mme. Isac Pereire

sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, katerega sem odstranila - uredila muha - 2 fotografiji

Variegata Di Bologna moja najbolj občutljiva vrtnica

Mme. Pierre Oger nežna burbonka, ki ji zelo škoduje dež

sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, katerega sem odstranila - uredila muha
silva30

Cornelia

Buff Beauty

sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, katerega sem odstranila - uredila muha
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Krasno napreduješ Very Happy .Tudi sama imam Variegato di B. sicer še ni cvetela pa me zanima zakaj najbolj občutljiva?_________________LP
E.
silva30

Občutljiva na plesni, rjo, pa tudi hrošči imajo zelo radi njene cvetove. Mojo sem letos porezala čiso nazaj, ker sem imela občutek, da so veje že tako okužene, da tudi konkretna škropiva niso učinkovala.
Odgovori