Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Mavrični kotiček
Moderator: Melona
Današnji jutranji sprehod:
Roger Lambelin v polnem razcvetu
Boule de Neige – polno popkov.
Škoda, da so cvetovi zelo občutljivi na dež.
Charles Darwin se je v drugem letu razrasel
No, to je pa moja Summer Song,
ki vztraja v pokončni in ozki rasti
in se noče razbohotiti.
Po cvetenju jo bom precej porezala.
Steblo sem očitno pustila predolgo,
čeprav sem ga spomladi odrezala na polovici.
Masquerade – res se je izkazalo, da ni vzpenjalka – so
poslali novo, če bo več sreče. Ta prostor ji tako odgovarja,
da je ostala ob stebru. Družbo ji bo delal clematis.
Pa še panorama. Čakam, da se zadaj vrtnice razrastejo.
Spredaj Aspirin, za njim Falstaff
F.J. Grootendorst in Geisha, ki ima kar obstojne scvetove.
Fourth of July ima prve cvetove
Roger Lambelin v polnem razcvetu
Boule de Neige – polno popkov.
Škoda, da so cvetovi zelo občutljivi na dež.
Charles Darwin se je v drugem letu razrasel
No, to je pa moja Summer Song,
ki vztraja v pokončni in ozki rasti
in se noče razbohotiti.
Po cvetenju jo bom precej porezala.
Steblo sem očitno pustila predolgo,
čeprav sem ga spomladi odrezala na polovici.
Masquerade – res se je izkazalo, da ni vzpenjalka – so
poslali novo, če bo več sreče. Ta prostor ji tako odgovarja,
da je ostala ob stebru. Družbo ji bo delal clematis.
Pa še panorama. Čakam, da se zadaj vrtnice razrastejo.
Spredaj Aspirin, za njim Falstaff
F.J. Grootendorst in Geisha, ki ima kar obstojne scvetove.
Fourth of July ima prve cvetove
Hvala, punce!
Bobolino, s prodom sem zelo zadovoljna, saj vrtnicam in ostalim rožam zelo ustreza, ker je bolj toplo in svetlo. Spodaj je folija proti plevelu. Problem je edino, ker je lani poplava nanesla blato na folijo in se zato pojavi kak plevel tu in tam, a se ga da izpuliti. Čebulnice pa seveda prodrejo skozi folijo. Čez nekaj let bo najbrž treba folijo zamenjati, a to se lahko dela po delih, ni treba naenkrat.
Bobolino, s prodom sem zelo zadovoljna, saj vrtnicam in ostalim rožam zelo ustreza, ker je bolj toplo in svetlo. Spodaj je folija proti plevelu. Problem je edino, ker je lani poplava nanesla blato na folijo in se zato pojavi kak plevel tu in tam, a se ga da izpuliti. Čebulnice pa seveda prodrejo skozi folijo. Čez nekaj let bo najbrž treba folijo zamenjati, a to se lahko dela po delih, ni treba naenkrat.