Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rožnik v Prešnci

Moderator: Melona

Odgovori
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

V prešnci se kar dogaja Laughing

ni komentarjev, ker sem že dvakrat vse naložila, pa me je "vrglo ven",tako, da sem sedaj samo limala.... Embarassed Confused Confused
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Tanja, noro! Katera je temna na tretji fotki od zadaj?
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

V Prešnici se ne dogaja tam je ekspoldiralo Confused Confused Confused_________________LP
E.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

V Prešnici se ne dogaja tam je ekspoldiralo Confused Confused Confused

Mislim,da je tretja Crimson Glory._________________LP
E.
silva30

Odgovor Napisal/-a silva30 »

Shocked uau to je pa tako lepo, da že zmajnka besed.
TANJA TT

Ja, Crimson glory je,sicer pa,kdaj pa naj bi esplodiralo,če ne zdaj Laughing ,saj smo v mesecu vrtnic Laughing
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Pravi slapovi cvetja!
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Joj Tanja drugo leto pa bom z veseljem prišla pogledat tvoje vrtnice. Saj ne morem spustit še ene sezone. To je noro. Same zaplate.

In koliko dela bi sedaj imel Stane Sušnik pri tebi.....Saj ne vem, kako bi zaobjel vse skupaj -ali bi gledal okoli ali spraševal in pisal. Pa naj ne čaka z novo reportažo v kakšni reviji. Ali je morda že kaj novega na tem področju?

p.s- Tanja včasih sem imela tudi jaz šoke z nalaganjem, sedaj pa vse delam na open office dokumentu in sproti shranjujem, na koncu pa samo v bloku prenesem na post._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Mirosa

Odgovor Napisal/-a Mirosa »

Čudovito cvetje v čudovitem okolju.
TANJA TT

Ja, Poezija, od takrat, ko je Stane delal prispevek, je minilo že 5 let in ko je dal naslov rožnik, si tega tedanji vrt še ni zaslužil Wink ,sedaj pa ja, lahko temu rečemo rožnik, ker se je število vrtnic v 5 letih več kot podvojilo.Takrat še ni bilo burbonk, hibridnih ponavljalk, ramblerjev, muškatk, skratka,samo Hč in floribunde, tisto pač kar sem poznala in kar se je dobilo v navadnih trgovinah Wink in z prihodom na forum se mi je pravzaprav odprlo obzorje, znanje in dosegljivost vseh vrst, kar je prispevalo k temu kar imam danes.
Odgovori