Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Pierre de Ronsard/Eden Rose 88

Moderator: Melona

Nikolajevicka

Odgovor Napisal/-a Nikolajevicka »

Ojla najprej lep pozdrav. Sem čisto nova na forumu in začetnica v svetu vrtnic, vas pa že nekaj časa berem in vrtnica Pierre de Ronsard je že od lani na moji listi želja pa me zanima ali ima kdo kakšnega lanskega potaknjenca za podariti/prodati oz. če veste kje bi jo lahko dobila?

Lp

Nika Smile
moea

Odgovor Napisal/-a moea »

Pozdravljena, Nika!

Že vkoreninjenih podtaknjencev sicer nimam, lahko ti pa dam nekaj primernih vejic za podtikanje. Zdaj je ravno primeren čas, ko začenja odcvetavati.
Če si iz Ljubljane, ali se lahko oglasiš tu, ti jih z veseljem priskrbim.

Je pa to res prekrasna vrtnica, je nekaj na njej da nobenega ne pusti hladnega.
Prilagam sliko svoje, ki že peto leto raste v loncu na mojem balkonu (če mi bo seveda uspelo naložiti priponko - tudi jaz sem nova na forumu)

https://www.pinterest.com/pin/70157706672292158/

[url=https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/41/4a/87/414a8709778a9f1e47283891b026f2d8.jpg[img][/img]
Nikolajevicka

Odgovor Napisal/-a Nikolajevicka »

O hvala! Bi bila zelo hvaležna. To vrtnico zdaj občudujem že kar nekaj časa in ker imamo pred hišo ravno še dva stebrička "frej" sem se odločila, da prašam, če jo kdo ima. Pa ker sem zgoraj brala, da celo boljše uspeva iz potaknjencev me vaš odgovor še bolj veseli Smile
Sem iz Ljubljanje. Pišem na zs Smile Hvala
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

leta se mu ne poznajo kaj dosti Laughing , še vedno je fant od fare
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Joj, Tanja TT, koliko je pa star? Moj šele letos z eno daljšo vejo nakazuje, da bo morda kdaj tudi plezal.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

ma prav točno ne vem,10-12 let, nekje Embarassed
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

No, pa sem dočakala, priplezal je do vrha ogrodja. Očitno Meitlandove vrtnice rabijo res dovolj toplote in vode....
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

O, srečnica! To je res posebna vrtnica!
Odgovori