Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Marijin rožnik
Moderator: Melona
Zacvetele so tudi angležinje
sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, katerega sem odstranila - uredila muha
Heritage
sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, katerega sem odstranila - uredila muha
L.D. Braithwaite
Eglantyne
Noble Antony
Heritage
L.D. Braithwaite
Eglantyne
Noble Antony
1vrtnica je napisal/a: |
Vedno znova me preseneča, na kako različne načine lahko raste ista sorta vrtnice. Ko tvoje primerjam z mojimi je kar nekaj razlik, pa čeprav nismo daleč narazen. |
Ja res je verjetno odvisno tudi od lokalne klime in pogojev. Mi smo že malo višje, pa tudi tale teren na brežini je zelo težaven, peščena zemlja z ogromno kameanje, kar precej truda je bilo potrbno, da so začele rasti. Prvi dve tri leta niso šle nikamor, no sedaj pa verjetno ne bo več težav, letos so lepo začele.
Super Silva, lepo si zastavila in tudi pri tebi bo kaj videti, oz. je že!
Da si pa nekatere vzamejo čas, je zelo dobro znano tudi meni. Nekatere tudi po 4 leta, angležinj pa še zdaj nisem uspela prepričati, da imajo pri meni dobre pogoje za rast. Tako pač je._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Da si pa nekatere vzamejo čas, je zelo dobro znano tudi meni. Nekatere tudi po 4 leta, angležinj pa še zdaj nisem uspela prepričati, da imajo pri meni dobre pogoje za rast. Tako pač je._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)