Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mavrični kotiček

Moderator: Melona

Odgovori
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Krasen vrt ustvarjaš Plamenka, užitek ga je pogledati!_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Masquerade - značilna kontrastna socvetja. Trenutno jih je okoli 20, no, nekatera izmed njih so tudi manjša.

Tole bi morala biti Pride of Reigate, pa očitno ni. Ima blag vonj. Ko bi vsaj vedela, katera vrtnica je to.

Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Tudi mene jezi, ko kaksni ne vem imena. A ni hecno, koliko let smo lahko zivele z no name rozami, zdaj pa imamo problem s tem :-)?
Uporabniški avatar
Plamenka

Ja, samo takrat nismo poznali toliko različnih. Wink
Gardener

Odgovor Napisal/-a Gardener »

Tale Masquerade je prav zanimiva koliko različnih odtenkov ...
Uporabniški avatar
Plamenka

Res je zanimiva, čeprav je že skoraj preveč kičasta in je fino, da raste posebej, obdana z zelenjem. Cvetovi se zelo hitro spreminjajo. Zjutraj je živo rumen, zvečer pa že popolnoma svetlo rožnat, potem pa postopoma potemni. In imaš enkrat pisano rumeno rdečo kombinacijo, drugič samo rdečo...
Uporabniški avatar
Plamenka

Oranges'n'Lemons - morala sem jo poslikati danes, ker se pripravlja k slabemu vremenu.

Aspirin je prav tako v polnem razcvetu:

Cafe

1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

uff, tele pisane vrtnice so mi vedno posebne, izstopajo v svetu enobarvnih cvetov. Pri tebi so zelo lepe._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Uporabniški avatar
Plamenka

Te tri so najbolj pocvitajo zdaj, v avgustu, ostale bolj redko oziroma imajo le par cvetov.

Fourth of July

Hot Chocolate

Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Super je tole videt, ko skoraj nič ne cveti a ne? Sedaj so nekatere po dežju spet malo začele._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Odgovori