Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mali rožnik

Moderator: Melona

TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Vrtnarjenje ti je verjetno hobi, a fotografiranje je prav profesionalno up ,kapo dol za slike, da o vrtnicah ne govorim Wink
Gardener

Odgovor Napisal/-a Gardener »

filifero Souvenir de la Malmaison je vsako leto lepša , a žal nimam še tako velike opore , tako , da jo moram vsako leto skrajšat.
TANJA TT vrtnarjenje je kot mnogim hobi tudi meni. Nekje do "penzije" bi si rad naredil en mini park ...
Fotografiranje mi je bilo enkrat profesionalno , a drugi stil, zdej je tudi to le še hobi ...
Hvala vsem za odgovore ....

.........................................................Purple Skyliner............................................................................................................................................................................................................Purple Skyliner & klematis
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
.................................................................Laguna............................................................................................................................................................................Oh Wow!
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
..................................................................................................................................................................................................................................................................................... Betty Boop
........................................................................Nostalgie................................................................................................................................................................................................Camelot
.................................................................Variegata di Bologna................................................................................................................................................................Honorine de Brabant
.................................................................Commandant Beaurepaire.............................................................................................................................................................Abraham Darby
...................................................................Sweet Eureka...................................................................................................................................................................Bonanza
..............................................................................................................................................................................................................................................A Shropshire Lad
Nazadnje urejal/a Gardener 06 Jun 2015 10:40; skupaj popravljeno 1 krat
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Lepe lepe...Katera je ta vijolična na prvi sliki?
Gardener

Odgovor Napisal/-a Gardener »

Ta prva je Purple Skyliner ...
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

O, krasne slike, krasne vrtnice! Katera je na 4. sliki od zgoraj na desni strani? In katera na 6. sliki od zgoraj na levi strani?
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Gardener same krasne in seveda,da ne govorim o slikah.Se mi zdi,da je na eni sliki Variegata di Bologna.Me zanima,če jo imaš kako se obnaša pri tebi,jaz sem jo posadila komaj letos._________________LP
E.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Ja, ja,se mi je zdelo, da te slike niso kar tako... Wink ,drugače pa, estetika na višku Wink
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Krasno Gardener. Uživam v tvojih fotkah!_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
silva30

Odgovor Napisal/-a silva30 »

Shocked u kakšne fotografije in seveda vrtnice. Šoda, da ni imen poleg fotografij.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Gardener, fantistično!
Odgovori