Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Moj skalnjak, ženine rože in vse kar leta in lazi naokoli
Bravo za ženko, vidim še veliko popkov in njen konec bo še precej časa v cvetju! Vrtnica diši, je visoka ali bolj pokrovna?
Robertino, ko imaš tako super roko za lepe fotke; a ene panoramske nam pa ne bi privoščil? Da bi se videl ves skalnjak? Saj potem ne bom tečnarila še s kakšno glasbeno željo, skalnjak me pa res zanima, kakšen je. V primerjavi z lani mora biti zdaj že veliko bolj poln, prav razkošen.
Robertino, ko imaš tako super roko za lepe fotke; a ene panoramske nam pa ne bi privoščil? Da bi se videl ves skalnjak? Saj potem ne bom tečnarila še s kakšno glasbeno željo, skalnjak me pa res zanima, kakšen je. V primerjavi z lani mora biti zdaj že veliko bolj poln, prav razkošen.
Skalnjak je ta trenutek precej klavrn. Večji del rož je odcvetel. Čakam še homulice rdeče barve, nekaj bo cvetelo okoli žužkovega hotela, kaj točno, pa ne vem. V Hoferju so delili vrečke s semeni medovitih rastlin in ta sem posejal tam naokoli, pa še mešanico poletnih cvetlic. Encijan, pozna sorta se tudi pripravlja k cvetenju, pa nekaj z majhnimi rumenimi cvetki - ko se odprejo prilepim sliko. Rman, letos zasajen, verjetno še ne bo cvetel, ker je visok le kakih 15 cm. Rumena avtohtona homulica, ki sem jo nakopal lani ob glavni cesti, bo tudi še cvetela. In natreski.
Pri boljši polovici pa bo cvetenja nekoliko več. Poslikam in pokažem.
Pri boljši polovici pa bo cvetenja nekoliko več. Poslikam in pokažem.