Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Lilium - lilija

Odgovori
JOHNNY

Odgovor Napisal/-a JOHNNY »

ja seveda k pa sam na lilije misliš. moja pravi da če je na koga lahko lubosumna so to lilije he he he
Sanjarka Ana

Odgovor Napisal/-a Sanjarka Ana »

Hvala vama .... very happy very happy Sedaj vsaj vem, kako naj jih nagovarjam tele lilije Jupi
robert

Odgovor Napisal/-a robert »

Kar nekaj časa in živcev mi je pobralo označevanje lilij.Do tega trenutno mi je uspelo označiti 219 vrst.Nekaj jih označim še tekom sezone,ko bodo zacvetele.Nekatere pa bodo ostale do drugega leta-no name.Večinoma tiste,ki letos še ne bodo cvetele in nekaj vzgojenih iz semen.
JOHNNY

pol pa kar pošlji spisek dapreverimo kaj nimam
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

robert, moja-tvoja alojzijeva lilija je zacvetela Very Happy in zadišala tudi Very Happy.
robert

Muha-super,me zelo veseli.
Yohnny-seznam bo,ampak zato rabim še malo časa.
Čakam,da dobim računalnik,ker je šel ta v pokoj-crknil.
JOHNNY

sej se ne mudi saj moram tudi jaz svoje uredit pa ne vem če bom letos končal
lera

Odgovor Napisal/-a lera »

Kako pa dobiš seme? Ali pustiš cvetove?_________________lp

Lera
http://lera.moj-album.com
robert

Ko odcvetijo jih pustiš in tvorijo semena.Ko dozorijo jih pobereš,do konca pusušiš in shraniš.A stem ko pustiš,da delajo semena slabiš čebulico.Jaz naprimer potrgam vse cvetove,ko odcvetijo,kot pri tulipanih.Pustim samo,nekaj posebej določenih.
Yohnny-ja res je še čas do jesenskega srečanja. Very Happy
Sanjarka Ana

Odgovor Napisal/-a Sanjarka Ana »

Vprašanje za bolj lilij vešče.

Tiste 3 lilije regale sem takrat ko smo začeli z gradbenimi deli vzela iz zemlje takšne kot so bile in jih postavila v en škaf v garažo. Brez vode in brez dodane zemlje. Kaj sedaj preden jih dam v zemljo? Porežem ja. Ampak koliko ali do kod? Ma pojma nimam kako se temu streže.
Odgovori