Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Obrezovanje angleških vrtnic

Moderator: Melona

Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Ne, močno ne sicer ne bodo pocvitale.

Ampak... a je to fotografija ene in iste rastline? A ni tazadnja v loncu, ostale pa v gredi?_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Garden-ja, hvala, bom previdna z obrezovanjem. Sicer pa opažam, da še predno socvetja odcvetijo, na spodnjem očesu marsikatera že poganja močne nove poganjke , ki bodo cveteli.
Nobena od teh ni v loncu, imam 4, posajene v ozki gredi. Na tem mestu sem imela Dolinškove 20 let - sem jih presadila na drug konec vrta, ker mi je bilo škoda jih vreči stran. Tu pa sem zamenjala vso zemljo ( mukotrpno delo), a se je obrestovalo . Sem hvaležna, da sem na forumu (prejšnjem in zdaj) našla toliko koristnih informacij.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

No potem je vsekakor najbolje, da poslušaš rastlino - obreži tam kjer že odganja.
Je pa lepo pognala in se oblikovala v res lep grmiček._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Odgovori