Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čajota - Sechium edule

Odgovori
anci1211

Odgovor Napisal/-a anci1211 »

Verjetno povesi liste samo zaradi vročine, nič drugega.
MARTINKA

Odgovor Napisal/-a MARTINKA »

Pri nas (Kr) obe čajoti že en mesec vegetirata na isti višini in se ne premakneta nikamor. Pri svakinji enako. Kako je kaj z rastjo pri ostalih?
franci

Odgovor Napisal/-a franci »

Moja čajotka, posajena na primorskem, je pričela lepo rasti, dokler jo niso odkrile kobilice. Od takrat naprej sproti obžrejo vsak nov poganjek. Ne vem kaj naj naredim Crying or Very sad
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Toliko, da me ni zadela kap! Očetu stalno govorim kje imam čajote v zemlji pri trti Označeno z palicami. Včeraj ko je že bilo hudičevo vroče je z vso trmo in ihto porezal trto in moje čajote. To enostavno ni res! Pa sem za letos ostal brez čajot._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Uuuu šmenta, to pa ni dobro. Sicer bodo po moje še pognale iz ostankov, kako bo s plodovi pa je Question Ti odstopim svoj "davek" pri Petru Wink
Sicer pa prosim spremljaj, kaj bo iz tega nastalo. Mogoče bo dobrodošla informacija za kakšne podobne nesrečne slučaje. Koliko pa je pravzaprav ostalo nad zemljo?
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Glavnega stebla ni več!_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

pajo - Upanje umre zadnje. Mogoče pa bo še kaj odgnalo !_________________
robert

Odgovor Napisal/-a robert »

Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

Prav rabile so ohladitev.

Samo dva dni je rabila.
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Ooooo, lepo. Meni so šele začele cveteti. O plodovih skorajda še ni sledu, se pa že nakazujejo......
Odgovori