Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Figa, smokva - Ficus carica
Cinija1 oz. "Konzumatorka" ,kot te imenuje "BICIKEL" glede fig. Praviš,da se ti "ROLA" ko zagledaš fige, sla po njih. Te bo treba na jesenskem srečanju odrolati, ti prinesem 16+ 1/2 suhih fig- kakšno več,kot donatorstvo.Če bo sistem preventive proti vrabcem deloval, obljube ne bom požrl.
Optimist.
Tudi figa Zuccherina,katero si mi dostavil od "Palma.doo iz Kolombana ima plodove.
lp. Vinkoz.
Optimist.
Tudi figa Zuccherina,katero si mi dostavil od "Palma.doo iz Kolombana ima plodove.
lp. Vinkoz.
vinkoz je napisal/a: |
Cinija1 oz. "Konzumatorka" ,kot te imenuje "BICIKEL" glede fig. Praviš,da se ti "ROLA" ko zagledaš fige, sla po njih. Te bo treba na jesenskem srečanju odrolati, ti prinesem 16+ 1/2 suhih fig- kakšno več,kot donatorstvo.Če bo sistem preventive proti vrabcem deloval, obljube ne bom požrl. |
Vinko, če sem čisto natančen, sem rekel, da imam doma še eno tako konzumatorko. namig
Ej fantje, ja res jih imam rada ampak sveže. Suhih pa ne. Si jih pa, ko se začne malo hladneje, nevem zakaj je tako, dam v kozarca po dve figi, 3 slive, nekaj rozim in nalijem poln kozarec 2 dcl vode. Zjutraj na tešče to spijeva in pojeva. Če se pa kdaj vidimo na srečanju, bi jih pa 1kg res kupila. Bolj z užitkom bi pa vseeno pojedla. Od vaju dveh jih ne bi prala, kupljene pa žulim, da so čisto razmrcvarjene. Pitaj boga kod vse se vlačijo predno jih zapakirajo. Ej, taka pač sem.
Fanta naj vama fige lepo delajo in obilno rodijo. Pa še kar kakšno slikco pošljita, saj jaz kadar gledam take slike imam vedno pri roki papirnate brisačke.
Sem pozabila povedat, ko sem bila na dopustu sem si kupila 1 kg fig. Kaj vem od kod, take velike so bile. Sem si hotela jih sama nabrat, takih bolj mehkih, pa mi niso dovolili. Povem naj, da so bile zanič, suhe. Saj ne vem koliko so stale, ampak v takem primeru je meni žal vsakega centa. Dovolj nakladanja
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Fanta naj vama fige lepo delajo in obilno rodijo. Pa še kar kakšno slikco pošljita, saj jaz kadar gledam take slike imam vedno pri roki papirnate brisačke.
Sem pozabila povedat, ko sem bila na dopustu sem si kupila 1 kg fig. Kaj vem od kod, take velike so bile. Sem si hotela jih sama nabrat, takih bolj mehkih, pa mi niso dovolili. Povem naj, da so bile zanič, suhe. Saj ne vem koliko so stale, ampak v takem primeru je meni žal vsakega centa. Dovolj nakladanja
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...