Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Agave potatorum
Ko sem pred tednom opazil, da se pripravlja na cvetenje, sem se pozanimal, če lahko preprečim umrtje. Menda ga lahko, če odrežem cvet. Me pa preveč zanima kako zgleda in tudi rastlini ne omogočim naravnega razpleta.
Nove poganjke sem odstranjeval sproti in delil znancem. Sigurno več kot 20 komadov. Zase sem pustil samo zadnja 2, ki sem ju odstranil lani. Tako, da bomo spet čakali na nov cvet.
Nove poganjke sem odstranjeval sproti in delil znancem. Sigurno več kot 20 komadov. Zase sem pustil samo zadnja 2, ki sem ju odstranil lani. Tako, da bomo spet čakali na nov cvet.
Seveda se mi ni sanjalo čigav cvet bi to bil, a mi je skoraj neslišen notranji glas prišepetaval, da bi pa le bila agava. Jasno, nisem mu verjel, pa tudi slišati ga nisem hotel. Smešno in hkrati zanimivo.
Lepa je.
Pristno "merilo" si pridružil. Simpatična.
Obema želim dolgo in plodno "cvetenje", tebi pa obilo užitkov ob vsem tem.
Lepa je.
Pristno "merilo" si pridružil. Simpatična.
Obema želim dolgo in plodno "cvetenje", tebi pa obilo užitkov ob vsem tem.
Ojla
Danes je pa bilo vroče. Ravnokar sva prišla s gasilskega tekmovanja-veterani, da se razume. Teklo je z nas. Te obleke so kar vroče , pa čelade, pa še delat zraven. Je kar bilo pestro. Lahko bi nas ožel. Po tekmovanju smo se nekaj malega podložili, pa seveda pogasili žejo. Ja kakšni gasilci bi pa bili, da ne bi pogasili žeje?
Rezultata nismo čakali, ker vemo, da na prvih treh mestih ne bomo, zadnji pa tudi ne.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Danes je pa bilo vroče. Ravnokar sva prišla s gasilskega tekmovanja-veterani, da se razume. Teklo je z nas. Te obleke so kar vroče , pa čelade, pa še delat zraven. Je kar bilo pestro. Lahko bi nas ožel. Po tekmovanju smo se nekaj malega podložili, pa seveda pogasili žejo. Ja kakšni gasilci bi pa bili, da ne bi pogasili žeje?
Rezultata nismo čakali, ker vemo, da na prvih treh mestih ne bomo, zadnji pa tudi ne.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...