Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Petrović - naročilo jesen 2015
Moderator: Melona
Danes sem dobila nekaj odgovorov na vaša vprašanja:
Chacha nima.
Sliko Lullaby mi bo kmalu poslal.
Nekateri ramblerji so mu pošli še preden nam je dal seznam, zato jih ni na seznamu. Sončna, če imaš kakšno konkretno željo, povej, in bomo videli, če ima še kakšno sadiko.
Pupa, Chewgenuine in Hunter letos nima. Jih bo imel naslednje leto.
LP Irena KK
Chacha nima.
Sliko Lullaby mi bo kmalu poslal.
Nekateri ramblerji so mu pošli še preden nam je dal seznam, zato jih ni na seznamu. Sončna, če imaš kakšno konkretno željo, povej, in bomo videli, če ima še kakšno sadiko.
Pupa, Chewgenuine in Hunter letos nima. Jih bo imel naslednje leto.
LP Irena KK
Irena:
Chevy chase
Felicite parmentier
Ruselliana
Baltimore belle
Himmelsauge
Prosim sporoci, ce bo kaj na voljo, drugace bom se drugje narocala.
Glede rasti omenjenih angležinj:
Lady Emma Hamilton naredi lep kompakten grmiček, nizke rasti. Res posebna barva cvetov: oranžno-roza-bakrena
Lady of Shalot je pri meni novinka, tudi zanimiva barva cvetov. Je višja kot prvoomenjena.
Summer song nimam.
Chevy chase
Felicite parmentier
Ruselliana
Baltimore belle
Himmelsauge
Prosim sporoci, ce bo kaj na voljo, drugace bom se drugje narocala.
Glede rasti omenjenih angležinj:
Lady Emma Hamilton naredi lep kompakten grmiček, nizke rasti. Res posebna barva cvetov: oranžno-roza-bakrena
Lady of Shalot je pri meni novinka, tudi zanimiva barva cvetov. Je višja kot prvoomenjena.
Summer song nimam.