Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Petrović - naročilo jesen 2015

Moderator: Melona

Odgovori
rene

Odgovor Napisal/-a rene »

Irenakk naročam Massadove:

BELLE DE SARDAIGNE
CHATEAU DE GUILLERVAL
JEF L'ARTISTE
MAMIE DITTIERE
NADINE XELLA-RICHI
NOELLINE
PARC DE MAUPASSANT
ROSE DELACROIX

pogrešam Himmelsauge....

lp
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Rene,če bi jaz prej naročala, bi rekla, da si ti prepisala od mene,tako bo pa videti ravno obratno Wink Wink ,imam skoraj enak seznam Laughing
TANJA TT

TANJA TT je napisal/a:
Rene,če bi jaz prej naročala, bi rekla, da si ti prepisala od mene,tako bo pa videti ravno obratno Wink Wink ,imam skoraj enak seznam Laughing

z razliko Himmelsaugea
rene

Odgovor Napisal/-a rene »

Srečnica, ko ga pa že imaš Wink

....sama pred sabo glavo rijem v pesek, ker sem si obljubila, da letos ne bom nič naročala Rolling Eyes
TANJA TT

Ja, jaz tudi, zato pa odlašam Wink Wink in istočasno iščem nova mesta Wink
Nikolajevicka

Odgovor Napisal/-a Nikolajevicka »

Ojla en lep pozdrav iz končno sončne Ljubljane in irenakk, jaz bi se tudi pridružila naročilu, pa čeprav sem čisto "frišna" letos na forumu, če se seveda lahko?

Moje naročilo:

Austinove vrtnice:
A SHROPSHIRE LAD : 1x
CROWN PRINCESS MARGARETA : 1x
LADY OF SCHALOT: 1x
BENJAMIN BRITTEN: 1x

Najlepša hvala in sporočite prosim še kako je s plačilom.

Lp
Nikolajevicka Very Happy
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Pozdravljena Nikolajevicka,

vse kar te zanima najdeš na začetku prvi strani te teme ! pozdrav_________________
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Dobrodošla, Nikolajevicka!
Seveda lahko naročiš, saj je temu tema namenjena Very Happy

Orchy te je že usmerila na prvo stran teme, kjer so informacije glede plačila. Ker bom s predračuni še malo počakala, imaš čas, da nabereš 10 objav na forumu in si tako zagotoviš popust Wink Objave so seveda lahko tudi pri zelenjavi ali katerikoli drugi temi, ne samo pri vrtnicah.

En lep pozdrav,
IrenaKK
nimam pojma

Odgovor Napisal/-a nimam pojma »

Pozdravljena Irena, tudi jaz bi naročila nekaj vrtnic in sicer:

zgodovinske: CRIMSON GLORY 1X

austinove: LADY OF SHALOT 1X

LADY EMMA HAMILTON 1X

PAT AUSTIN 1X

warnerjeve: ROYAL WELCOME 2X

Če te lahko še malo nadlegujem, te pa prosim za mnenje, ali je moja izbira za celinsko podnebje primerna, saj se mi je Christopher Marlow že dvakrat posušila, pa ne vem zakaj, posajena je bila na razločnih mestih.
Helpmefind pravi, da Pat Austin zahteva zaščito pred spomladansko pozebo, ne vem kaj to pomeni?Je prezimno trdna ali ne?
Ker pač nimam pojma, bom mogoče še malo Gardenjo morila.

Domnevam,da vam v bolj mediteranski klimi vrtnice dosti bolje uspevajo kot nam, celincem, ker pa ste me ravno tukaj okužile z vašim navdušenjem nad vrtnicami, se boste pač morale malo tudi z začetnico ukvarjat! Razz Hvala in lep pozdrav!_________________Sem zrasla na asfaltu, nimam pojma.
Nikolajevicka

Odgovor Napisal/-a Nikolajevicka »

Ojla, hvala obema Smile
Bom šla prebrat. Objave na forumu, mogoče eno malo hecno vprašanje najbrž, ampak ali se šteje pod objavo prav odprtje nove teme ali samo komentiranje/odgovarjanje? Hehe zdaj bom morala iti pa nazaj preštet koliko jih je, ker sem še ta frišna in nisem še skoraj nič pisala Smile
Mogoče je zdaj čas, da vas še kje kaj vprašam. Za objavit imam bolj malo, ker je tudi vrtnic okoli naše hiše bolj malo. Si pa želim, da bom lahko enkrat z vami delila tudi moj rožnik, ki bo začel nastajati upam, da to jesen Smile
Lep pozdrav vsem skupaj Very Happy

Nikolajevicka
Odgovori