Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Romeo

Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Dobite. Kar precej semen sem shranila.
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Meni je uspela le ena sadika tega pelata, ima nekaj lepih plodov, ki pa še ne zorijo. Očitno imam sadiko v premalo pognojeni zemlji v plastenjaku, ker je zrasla komaj do dobrega metra, res pa je, da sem jo kot sejanca komaj in zelo pozno nekako uspela spraviti gor, da ni omagala kot preostali dve sadikci. Od petih semen imam eno sadiko in upam, da bo semen za drugo leto dala dovolj._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Jaz bi tudi lepo prosila kak semenček.
robert

Odgovor Napisal/-a robert »

Bom še jaz tečen za kakšno seme Embarassed
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Dobita tudi vidva. Wink
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Lahko še jaz pristavim piskrček za semena? Kar se mene tiče so lahko tudi od koga drugega (Ivčk ?), da ne obremenimo preveč Plamenke.Nazadnje urejal/a Bicikel 04 Avg 2015 14:05; skupaj popravljeno 1 krat
ferdo36

Odgovor Napisal/-a ferdo36 »

Če ni preveč,bi tudi jaz prosil za par semen,_________________Narava vse povrne!
robert

Odgovor Napisal/-a robert »

Plamenka-hvala.
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Bicikel in Ferdo, vaju jaz "prevzamem", Plamenka se najbrž več ne vidi ven iz naročil Laughing ! Imam sicer le eno sadiko (in eno ubogo), vendar bom spravila vsa semena. Zdaj so plodovi še zeleni, se "slišimo", ko bo pripravljeno. lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Stara postaja, potem te pa prosim, še mene prevzami,

Pa lep pozdrav, Mil
Odgovori