Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

PARADAJZMANIJA 2015, sobota 15.08, ob 9.00, Škrjanče pri Nm

Odgovori
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Prijavljam se skupaj z možem._________________Živeti na podeželju je najlepše!
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Prijavljam naju dva._________________CARPE DIEM
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Hvala za vse dosedanje prijave!
Vse podrobnosti o samem srečanju, kraju in poteku dogodka bom do danes zvečer dodala v prvi prispevek.
Vsekakor bo Paradajzmanija na isti lokaciji kot vsa dosedanja leta...

Če bo prijav premalo, ne moremo garantirati uspešne izvedbe (če se nam stroškovno ne izide, v minus namreč ne moremo, radi bi bili na nuli).
Zato se pridno prijavljajte še naprej. Cool Very Happy_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Prijavljam dva odrasla in 1otroka,pogojno se en odrasel a to naknadno potrdim.
Danilo

Odgovor Napisal/-a Danilo »

Že nagovarjam "kapitalce", naj se kateri prihrani za takrat. Z veseljem se prijavljam.

Lep pozdrav

Danilo
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Tudi jaz se prijavljam. metulj
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Vse podrobnosti o letošnji Paradajzmaniji so dodane v prvi prispevek te teme!!! Very Happy Cool_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Dobra organizacija, kot vedno doslej. Ne dvomim, da bo dogodek spet uspešen. Meni tokrat ne bo zneslo in bom razstavo spremljala le virtualno Smile .
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Prebrala sem vsa navodila, in ker bo to moja prva paradajzmanija, imam eno veliko vprašanje - se lahko pride samo gledat in učit? Rolling Eyes Jaz namreč nimam še niti enega zrelega večjega paradižnika, kaj šele, da bi prinesla po tri od vsake sorte ali deset od vsakih češnjevcev Embarassed . Češnjevcev še mogoče, če bi jih par dni prej zbirala ...

Razen, če se bo v trenutnem vročinskem valu zgodil čudež in bodo do paradajzmanije pohiteli (da me ne blamirajo pred vami Wink ) ..._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

copatka, seveda lahko. Namesto paradižnikov prineseš buhteljne ali krofe Wink Laughing

Citiram:
Paradižnike oddate IVČK, dobrote, ki ste jih namenili vsem pa označimo in damo na skupno mizo
Kdor nima paradižnikov lahko tudi pride, zaželjeno je da namesto paradižnikov prinese kakšno domačo jedačo ali pijačo več.
Odgovori