Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

PARADAJZMANIJA 2015, sobota 15.08, ob 9.00, Škrjanče pri Nm

Odgovori
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Jaz bom prinesla nekaj sort, ampak ne po toliko komadov, kot je zaželjeno Rolling Eyes . Jih nimam toliko zrelih Sad . Bodo pa bolj za gledati kot za poskušati Wink .

Gold Nugget
Lime Green Salate
Pendulina Orange
Koralic Cherry
Rosella Purple
Iva's Red Berry
Matina_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

copatka je napisal/a:
Jaz bom prinesla nekaj sort, ampak ne po toliko komadov, kot je zaželjeno Rolling Eyes . Jih nimam toliko zrelih Sad . Bodo pa bolj za gledati kot za poskušati Wink .

Gold Nugget
Lime Green Salate
Pendulina Orange
Koralic Cherry
Rosella Purple
Iva's Red Berry
Matina

Copatka, Matino, Gold Nugget in Koralik Cherry ni treba nosit, že drugi prinesejo. Šparaj zase za pojest Wink

Če ni dovolj za probat, škoda nosit, jih raje sama pohrustaj. Radi bi, da čimveč ljudi lahko proba sorto, sploh, če je kaka nova.
Pač prinesi tiste, ki jih boš imela vsaj približno dovolj! Very Happy

Iz tvojega seznama bi bilo dobro, da prneseš vsaj Lime Green Salad in Rosella Purple ter Pendulina Orange, ker nam manjka balkončkarjev in dwarfov..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

prinesem:
CHello
Whippersnapper
Thai pink egg
Reisetomato
Golden heart

pa seveda kaj za na mizo Smile_________________sonček je in .....
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Zagotovo prinesem:
rdeč:Čokec
rdeč:Jani
bel:Iva's Sweet White
rumen:Sweet Beverley
Te sem pobrala danes.

Nekaj še zori, upam, da bom lahko jutri še kaj nabrala.
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Bom naredila, kar se bo dalo - bom videla, če bo jutri zvečer kaj zrelo Rolling Eyes ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

copatka, Lime Green Salate lahko tudi jaz prinesem nekaj malega, skupaj bova imeli zadosti. Wink
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Lep pozdrav v lepem jutru.

Ima morda jutri kdo prostor v avtu iz Ljubljane dalje?

Ali pa, se kdo priključi mojemu avtu?

Res se ne bi rada sama vozila, bo dovolj od Pivke do Ljubljane in nato nazaj..

Se vidimo, Mil
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

mil, lahko se peljeva skupaj, super. Smile Le še ne vem če bom lahko jaz peljala, ne vem še kako bo z avtom. Se zmeniva na ZS.
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Tole je predlog rukole, in se kar strinjam z njim. Bom prinesla ocenjevalne kartončke za otroke Wink

rukola je napisal/a:
"Ker je ocenjevanje paradižnikov preveč subjektivna stvar, smo se odločili, da ocenjevanje najbolj okusne sorte kar izpustimo.
Sami zase boste najbolje vedeli, kateri paradižniki so vam najbolj všeč, ..."

Kot vidim iz prijav je 12 otrok. Če odrasli hodimo iz interesa do paradižnikov, otroci prav gotovo ne. Je pa ocenjevanje paradižnikov, za otroke aktivnost, pri kateri lahko sodelujejo, so pripravljeni sodelovat, stvar ki jih pritegne v zvezi s paradižniki in se pri tem počutijo vključeni v dogodek.

Zato predlagam da uvedemo kategorijo ocenjevanja paradižnikov vsaj za otroke, jih tako vključimo aktivno v dogodek in vspodbudimo, da poskušajo različne sorte paradižnikov.

l.p.
_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
JERCA

Odgovor Napisal/-a JERCA »

Tudi jaz se strinjam da animiramo otroke. Mojih dveh sicer ne bo, bi bila pa ocenjevanja zelo vesela._________________JERCA- nekdanja ERIENNE
Odgovori