Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
PARADAJZMANIJA 2015, sobota 15.08, ob 9.00, Škrjanče pri Nm
-
- Prispevkov: 928
- Pridružen: Ne Jun 30, 2013 2:00 am
Upam, da ste se vsi srečno vrnili domov še pred slabim vremenom. Nas je sredi poti ujelo nekaj dežja, hujšega ni bilo, na Paradajzmaniji smo imeli z vremenom veliko srečo. In ogromno sence.
Skratka, lepo je bilo. Spet nove, zanimive sorte paradižnikov, ki smo jih lepo v miru okušali. Pa paradižniki orjaki! Degustacija čilijev je bila tudi zanimiva, saj smo imeli različne kriterije, kaj je pekoče in kaj ne. Kulinarična ponudba je bila vrhunska. Prosila bi, če napišete recepte. Žal ne vem več, kaj vse je bilo, ko je bilo toliko vsega, ampak vse je bilo zelo dobro, izvirno.
Organizatorkama hvala za organizacijo, vsem pa za prijetno družbo!
Skratka, lepo je bilo. Spet nove, zanimive sorte paradižnikov, ki smo jih lepo v miru okušali. Pa paradižniki orjaki! Degustacija čilijev je bila tudi zanimiva, saj smo imeli različne kriterije, kaj je pekoče in kaj ne. Kulinarična ponudba je bila vrhunska. Prosila bi, če napišete recepte. Žal ne vem več, kaj vse je bilo, ko je bilo toliko vsega, ampak vse je bilo zelo dobro, izvirno.
Organizatorkama hvala za organizacijo, vsem pa za prijetno družbo!
krasno je bilo ....hvala vsem _________________https://www.facebook.com/borut.rojc.3
Se pridružujem predhodnikom - krasno je bilo ! Hvala za lep dogodek z brezhibno organizacijo, prijetnimi ljudmi, množico paradajzkov in obilo dobre hrane!
Ja, srečo z vremenom smo pa res imeli ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ja, srečo z vremenom smo pa res imeli ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Takole, pa je še ena uspešna Paradajz Manija za nami!
Bilo je čudovito! Krasen nabor dobrot in seveda paradižnikov in čilijev za pokušino. Paradižnikov se je nabralo kar 128 sort!
Naša Razstavljalka leta je bila ponovno Marija , zmagovalec težkokategornikov pa je bil Tinkov Domač Dolenjski s kar 1400g!!
Fotke seveda sledijo, prev tako pa bomo prosili za recepte za dobrote.
Meni osebno je bila fenomenalna rukolina rabarbarina pita, ki se je kar topila v ustih. Rukola, recept?
Hvala vsem za sodelovanje, za vse prinešeno in predvsem za dobro voljo in prijetno družbo!!! Karasni ste!_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Bilo je čudovito! Krasen nabor dobrot in seveda paradižnikov in čilijev za pokušino. Paradižnikov se je nabralo kar 128 sort!
Naša Razstavljalka leta je bila ponovno Marija , zmagovalec težkokategornikov pa je bil Tinkov Domač Dolenjski s kar 1400g!!
Fotke seveda sledijo, prev tako pa bomo prosili za recepte za dobrote.
Meni osebno je bila fenomenalna rukolina rabarbarina pita, ki se je kar topila v ustih. Rukola, recept?
Hvala vsem za sodelovanje, za vse prinešeno in predvsem za dobro voljo in prijetno družbo!!! Karasni ste!_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Res je bilo prijetno, še vreme nam je bilo izjemno naklonjeno.
Vsem hvala za vse, kar ste naredili, da smo se imeli tako lepo.
In še, ko govorite o receptih: kam jih pišemo, pod recepte, najbrž.
Zdaj pa urejajmo vtise, semena, delajmo načrte in čakajmo na Paradajzmanijo 2016.
Pa ne pozabite, na začetku oktobra je vseslovensko srečanje Gartlčanov. Kmalu bo objavljeno bolj podrobno.
Vsem hvala za vse, kar ste naredili, da smo se imeli tako lepo.
In še, ko govorite o receptih: kam jih pišemo, pod recepte, najbrž.
Zdaj pa urejajmo vtise, semena, delajmo načrte in čakajmo na Paradajzmanijo 2016.
Pa ne pozabite, na začetku oktobra je vseslovensko srečanje Gartlčanov. Kmalu bo objavljeno bolj podrobno.