Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

PARADAJZMANIJA 2015, sobota 15.08, ob 9.00, Škrjanče pri Nm

Odgovori
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Ojla
Prečudovit dan, kot dan. A bil je mnogo več, vsaj zame. Toliko paradajzov na kupu še nisem videla. Hvala za organizacijo in vsem, ki ste sodelovali v razstavi. Tinko, ko bom zvečer zaprla oči, mi bodo pred očmi skakali orjaški Dolenjci. Hvala vsem za nadvse prijetno druženje.
Metuljc hvala ti za ekskurzijo.
Tiana tebi pa hvala za varno in prijetno vožnjo. He he he, malo se pa je poznalo, da sta imeli mene s sabo.

lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Hvala organizatorkama in lastnikom obore za ves trud. Vsi ostali, vam pa hvala, ker ste prinesli toliko paradižnikov za sprobat. Se bojim, da se bom naslednje leto kot Aškerc ob vseh sadikah spraševala 'Joj! kam bi dél?'
heheh
jolanda

Odgovor Napisal/-a jolanda »

Paradajzmanija je bila prijetna, harmonična, pisana. Tinko in Marija ter njuni polovici vodijo, a vsak je zmagal na nekem področju.Meni je super, da letos paradižnik na vrtu imam, dovolj za sproti in shranke omakice. Danes sem se zaljubila v mali zeleni paradižnik, ime bom še izvedela.Sanjalo se mi bo o kruhkih z mize in plodovih z druge mize, mislila bom na ta dan in bo kaj drugega postalo lažje.Vse lepo udeležencem in tistim doma!
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Popoln dan. Poln dogodkov. Za zaključek dneva 15.8. smo si gasilke priborile 3.mesto na nočnem tekmovanju. Natrpan dan s samimi lepimi dogodki. Še enkrat hvala vsem
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Jaz sem bila zelo vesela, ker sem spoznala nekaj novih obrazov. Lepo je videti, da se vse več ljudi zanima za raznolikost paradižnikov...

Mi je pa dalo misliti, ko smo se pogovarjali, da bi dogajanje na Paradajz Maniji drugo leto malo popestrili s čim drugim.
A veste kaj? Kaj, ko NE BI???

Glede na to, da je to eden redkih dogodkov, ki je posvečen LE PARADIŽNIKU, naj tak tudi ostane! Saj če želimo drugo vsebino, imamo na voljo še druga srečanja. Tole pa je bil ustvarjeno zaradi paradižnika in ZA paradižnik!

Saj ni nujno, da vsak pride vsako leto, če se naveliča istega formata, ampak novim ljudem je tole čisto novo in zanimivo...
In meni je PARADAJZ MANIJA všeč taka, kot je. Enostavna in sproščena, posvečena ljubiteljem in gojiteljem paradižnika...

Ja, lahko kdaj pa kdaj malce popestrimo, kot smo to letos storili z razstavo in pokušino čilijev, ampak namen naj ostane isti.

Le kje drugje lahko na kupu vidimo in probamo več kot sto sort paradižnikov in si shranimo semena le tistih, ki so nam najbolj všeč?
To nam prišpara več sezon gojenja in probavanja novih sort, ki nam na koncu morda niti všeč ne bodo.

Navsezadnje bi za deset vrečic semen dali kar zajeten kupček denarja, tukaj pa se za borih pet evrov najemo paradižnikov (in drugih dobrot) in naberemo semen po mili volji...
Pogovarjamo se tudi z drugimi gojitelji paradižnika, izmenjavamo izkušnje, dobimo kak dober nasvet...

Paradajz Manija naj ostane to kar je, Paradajz Manija, se strinjate??? Very Happy
_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Par utrinkov iz razstave in Tinkova gromozanska rastlina z velikanskimi plodovi. Vse pohvale za tako 'grafičen' prikaz rasti in rodnosti!

_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
katarina

Odgovor Napisal/-a katarina »

Zahvala za oganizacijo, prostor in vse dobrote ki smo jih okusili. Po deževnem jutru se je naredil krasen dan, ravno pravšnji za zadnji dan dopusta. Videti toliko sort paradižnikov na enem mestu je res zakon. Imela sem se res lepo, hvala vam. Cool Cool
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Tinko Surprised poklon . Jih tudi vzgajaš vodoravno, da se ti sadike ne polomijo Wink Laughing .
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Haha, Muha, dobra!!bhuahahaha_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Ne, muha, so nam pokazali dekice, na kakršnih ležijo ti megaplodovi pri Tinku. Njegova boljša polovica nam jih je pokazala. Mehke, bele, puhaste...... Shocked , nimamo takih v naših posteljah.
Odgovori