hvala, cinija1, da si zbudila temo in spomnila na ta recept!
Ker ne smem paprike, sem jo zamenjala z ačočo in vse skupaj zmlela na mesoreznico. V kuhinji plava rahel vonj po kumarah , me zanima kako se bodo okusi pomešali
Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Bučke - rahlo pikantne za zimo
Dajem na vrh, če ste morda pozabili kam z viškom bučk. Dobro se obnesejo tudi/zlasti tiste, ki so nam pri pobiranju "ušle" in za druge namene niso najbolj uporabne.
Letos ga bom prvič delala tudi iz čajot, saj teh prvih poletnih še nima smisla hraniti za zimo. Lagenarije prejšnja leta so se dobro obnesle, ni bilo razlike med njimi in cuketami. Uporabne bi bile tudi druge vrste užitnih buč.
Letos ga bom prvič delala tudi iz čajot, saj teh prvih poletnih še nima smisla hraniti za zimo. Lagenarije prejšnja leta so se dobro obnesle, ni bilo razlike med njimi in cuketami. Uporabne bi bile tudi druge vrste užitnih buč.