Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik 2015

mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Zelo mi je všeč paprika. Si to seme dobila, ne? Se priporočam za kakšen semenček. Pa lep pozdrav, Mil
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

Mil,

ja ta paprika; sem narobe napisala - nisem dobila semena ampak sadiko. Namenjena za seme, tako da ja, bo dovolj semena.

Irena
laksikon

Odgovor Napisal/-a laksikon »

Kako se vam obnese Black Krim? Najbolj bolan od vseh sadik, kar sem jih letos sadil Sad Pa sem bil precej navdušen nad njim.
robert

Odgovor Napisal/-a robert »

Meni dela zelo dobro,sicer ga je do sedaj najmanj dozorelo.
Je pa zelo založen.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Pri meni je tudi bolj kilav, mogoče zato, ker je posajen tik ob koncu tunela in ni čisto varen pred dežjem. Pred dvema letoma je delal veliko bolje.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Moj Black Krim raste na prostem, od živi meji. Zaenkrat je zdrav (tako kot vsi ostali. Sem jih pa ravno včeraj pred dežjem poškropila z sodo in Neemom), ima precej plodov, ki sproti zorijo in jih jemo že nekaj časa._________________naredimo svet lepši
laksikon

Odgovor Napisal/-a laksikon »

danes sem utrgal letošnjega rekorderja

približno 18cm premer, cca. 1.5kg
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

Vau,

ga je za celo familijo.

Irena
Danilo

Odgovor Napisal/-a Danilo »

Leksikon,

čestitke za tega kapitalca. Videz mi je precej poznan. Lahko zaupaš, za katero sorto gre?

Lep pozdrav

Danilo
maja

Odgovor Napisal/-a maja »

Ni ravno 1500 g, kakor obljubljajo, jih je bilo pa kar nekaj podobnih. Belmonte sel radeh - preden je šel v mezgo.

_________________Nekateri se pritožujejo, ker imajo vrtnice trnje, jaz pa sem hvaležen, ker ima trnje cvetove.

KARR
Odgovori